De indringers

Prijs € 16,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

John Flanagan

Paperback | Februari 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Van John Flanagan, de auteur van de uiterst succesvolle De Grijze Jager-serie, is een nieuwe serie verschenen: Broederband. Het verhaal speelt zich af in Skandia en fans van de Grijze Jager zullen net zo snel vertrouwd raken met de hoofdpersonen in deze nieuwe reeks als met Will en Arnaut. Hal en de bemanning van de 'Reiger' zijn piraat Zavac op het spoor, die de kostbaarste schat van de Skandiërs heeft gestolen: de Andomal. Door een flinke storm op zee is Hal gedwongen om een schuilplaats te zoeken voor de winter. Terwijl ze wachten, hebben Hal en zijn jongens alle tijd om hun vechttechniek te verbeteren en een plan te bedenken voor als ze de piraten gevonden hebben. Want dan gaat het echte werk pas beginnen... Zal het ze lukken om de machtige Zavac en zijn bende te verslaan?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John Flanagan
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025751159
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
450

Beschrijving

Van John Flanagan, de auteur van de uiterst succesvolle De Grijze Jager-serie, is een nieuwe serie verschenen: Broederband. Het verhaal speelt zich af in Skandia en fans van de Grijze Jager zullen net zo snel vertrouwd raken met de hoofdpersonen in deze nieuwe reeks als met Will en Arnaut.
Hal en de bemanning van de 'Reiger' zijn piraat Zavac op het spoor, die de kostbaarste schat van de Skandiërs heeft gestolen: de Andomal. Door een flinke storm op zee is Hal gedwongen om een schuilplaats te zoeken voor de winter. Terwijl ze wachten, hebben Hal en zijn jongens alle tijd om hun vechttechniek te verbeteren en een plan te bedenken voor als ze de piraten gevonden hebben. Want dan gaat het echte werk pas beginnen... Zal het ze lukken om de machtige Zavac en zijn bende te verslaan?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John Flanagan
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025751159
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
450

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken