De Kameleon doet een goede vangst

Prijs € 9,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

H. de Roos

Paperback | Maart 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hielke en Sietse Klinkhamer komen in actie als een gast van hotel De Gouden Leeuw verdwenen lijkt te zijn. Met hun snelle boot de Kameleon speuren ze alle weilanden langs het meer af in de hoop de gast terug te vinden.Grappenmaker Gerben Zonderland beleeft zijn eigen avontuur. Hij blijkt in het donker geen held te zijn en komt met een heel vreemd verhaal bij de Klinkhamertjes.Niemand gelooft hem en dat is ook geen wonder: Gerben hangt nu eenmaal vaak verzonnen verhalen op. Maar deze keer ziet hij wel echt bleek van schrik!Veldwachter Zwart is veel slimmer dan Gerben denkt. De jongens helpen Zwart met hun Kameleon als de schuldige van een vreemd zaakje met zijn grote boot probeert te vluchten.Hielke en Sietse doen een goede vangst en zorgen voor een verrassend slot!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
H. de Roos
Uitgever
Kluitman
ISBN
9789020633368
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
142

Beschrijving

Hielke en Sietse Klinkhamer komen in actie als een gast van hotel De Gouden Leeuw verdwenen lijkt te zijn. Met hun snelle boot de Kameleon speuren ze alle weilanden langs het meer af in de hoop de gast terug te vinden.
Grappenmaker Gerben Zonderland beleeft zijn eigen avontuur. Hij blijkt in het donker geen held te zijn en komt met een heel vreemd verhaal bij de Klinkhamertjes.
Niemand gelooft hem en dat is ook geen wonder: Gerben hangt nu eenmaal vaak verzonnen verhalen op. Maar deze keer ziet hij wel echt bleek van schrik!
Veldwachter Zwart is veel slimmer dan Gerben denkt. De jongens helpen Zwart met hun Kameleon als de schuldige van een vreemd zaakje met zijn grote boot probeert te vluchten.
Hielke en Sietse doen een goede vangst en zorgen voor een verrassend slot!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
H. de Roos
Uitgever
Kluitman
ISBN
9789020633368
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
142

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken