De Kameleon helpt altijd

Prijs € 9,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

H. de Roos

Paperback | Maart 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hielke en Sietse Klinkhamer vervelen zich geen moment. Als het dure schip de Clara een aanvaring veroorzaakt, zijn de jongens in de buurt om de opvarenden te helpen.Grappenmaker Gerben Zonderland zorgt met zijn visavontuur voor de nodige opwinding en zijn wondertuin is volkomen uniek, want waar groeien in een dag rijpe sinaasappelen?Intussen is veldwachter Zwart met een geheimzinnig onderzoek bezig. Meneer Groen wordt verdacht van een bankoverval, maar niet iedereen gelooft dat hij de schuldige is. Zwart rust niet tot hij achter de waarheid is gekomen. De uitkomst is voor iedereen een verrassing, zelfs voor de veldwachter.Maar niet alleen Zwart is op dievenjacht. Ook Hielke en Sietse gaan met hun Kameleon achter een paar dieven aan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
H. de Roos
Uitgever
Kluitman
ISBN
9789020633450
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
148

Beschrijving

Hielke en Sietse Klinkhamer vervelen zich geen moment. Als het dure schip de Clara een aanvaring veroorzaakt, zijn de jongens in de buurt om de opvarenden te helpen.
Grappenmaker Gerben Zonderland zorgt met zijn visavontuur voor de nodige opwinding en zijn wondertuin is volkomen uniek, want waar groeien in een dag rijpe sinaasappelen?
Intussen is veldwachter Zwart met een geheimzinnig onderzoek bezig. Meneer Groen wordt verdacht van een bankoverval, maar niet iedereen gelooft dat hij de schuldige is. Zwart rust niet tot hij achter de waarheid is gekomen. De uitkomst is voor iedereen een verrassing, zelfs voor de veldwachter.
Maar niet alleen Zwart is op dievenjacht. Ook Hielke en Sietse gaan met hun Kameleon achter een paar dieven aan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
H. de Roos
Uitgever
Kluitman
ISBN
9789020633450
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
148

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken