De Kindereter

Prijs € 14,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Mathilde Stein

Hardback | Augustus 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hebbes!' siste de rover. 'Mee naar mijn hol!' Maar dat moest ik natuurlijk wél even vragen. Dus ik zei: 'Ogenblikje' en riep: 'Pap, ik word ontvoerd door een grote woeste rover. Mag dat?' 'Ja hoor schat,' riep mijn vader terug. 'Veel plezier!'' Het meisje in dit verhaal wordt ontvoerd, maar het is minder spectaculair dan ze dacht. Het blijkt helemaal geen echte woeste rover te zijn, maar gewoon een kindereter... wat een tegenvaller! In plaats van allerlei wilde avonturen te beleven, wil hij niks anders dan haar opeten. Een hilarisch prentenboek over een stoer meisje dat een enge situatie compleet naar haar hand zet. Net als bij de twee eerdere prentenboeken van dit duo - Bang Mannetje en Van mij! - sluiten het grappige verhaal van Mathilde Stein en de vrolijke illustraties van Mies van Hout perfect op elkaar aan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mathilde Stein
Uitgever
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
ISBN
9789056379421
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
26

Beschrijving

Hebbes!' siste de rover. 'Mee naar mijn hol!' Maar dat moest ik natuurlijk wél even vragen. Dus ik zei: 'Ogenblikje' en riep: 'Pap, ik word ontvoerd door een grote woeste rover. Mag dat?' 'Ja hoor schat,' riep mijn vader terug. 'Veel plezier!''

Het meisje in dit verhaal wordt ontvoerd, maar het is minder spectaculair dan ze dacht. Het blijkt helemaal geen echte woeste rover te zijn, maar gewoon een kindereter... wat een tegenvaller! In plaats van allerlei wilde avonturen te beleven, wil hij niks anders dan haar opeten.

Een hilarisch prentenboek over een stoer meisje dat een enge situatie compleet naar haar hand zet.
Net als bij de twee eerdere prentenboeken van dit duo - Bang Mannetje en Van mij! - sluiten het grappige verhaal van Mathilde Stein en de vrolijke illustraties van Mies van Hout perfect op elkaar aan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mathilde Stein
Uitgever
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
ISBN
9789056379421
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
26

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken