De klank van kleuren

een reis van de verbeelding

Prijs € 17,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Jimmy Liao

Hardback | Maart 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op een druilerige, grijze dag, vertrekt een jong blind meisje voor een ondergrondse reis door de tunnels van de metro. De treinen brengen haar naar ongelooflijk wonderbaarlijke plaatsen die zij alleen kan zien in haar gedachten. Ze zwemt met dolfijnen, zonnebaadt op de rug van een walvis, en reist naar het einde van de wereld. Het meisje waarover dit verhaal gaat, merkt dat zij langzaam blind wordt. In haar verbeelding blijft zij de dingen zien en maakt zij een bijzondere reis. Een prachtig geïllustreerd leesboek voor alle kinderen van 9 tot 14 jaar. Het poëtisch geschreven verhaal neemt kinderen mee in hun verbeelding en inlevingsvermogen. Uitstekend geschikt voor alle kinderen die hun creativiteit willen stimuleren.Een jaar geledenbegon ik op te merkendat mijn zicht aan het verdwijnen was.Ik was alleen thuisen voelde hoe het duister zich rondom mij nestelde.Dit boek van de internationaal succesvolle auteur Jimmy Liao viert de kracht van de menselijke geest en beschrijft een ontroerende, magische reis die lezers niet snel zullen vergeten.Auteur: Jimmy LiaoUitvoering: Hardcover boek, 120 pag, 2013ISBN-nummer: 978-94-91510-20-5

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jimmy Liao
Uitgever
Eduforce
ISBN
9789491510205
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
124

Beschrijving

Op een druilerige, grijze dag, vertrekt een jong blind meisje voor een ondergrondse reis door de tunnels van de metro. De treinen brengen haar naar ongelooflijk wonderbaarlijke plaatsen die zij alleen kan zien in haar gedachten. Ze zwemt met dolfijnen, zonnebaadt op de rug van een walvis, en reist naar het einde van de wereld.

Het meisje waarover dit verhaal gaat, merkt dat zij langzaam blind wordt. In haar verbeelding blijft zij de dingen zien en maakt zij een bijzondere reis. Een prachtig geïllustreerd leesboek voor alle kinderen van 9 tot 14 jaar. Het poëtisch geschreven verhaal neemt kinderen mee in hun verbeelding en inlevingsvermogen. Uitstekend geschikt voor alle kinderen die hun creativiteit willen stimuleren.

Een jaar geleden
begon ik op te merken
dat mijn zicht aan het verdwijnen was.
Ik was alleen thuis
en voelde hoe het duister
zich rondom mij nestelde.

Dit boek van de internationaal succesvolle auteur Jimmy Liao viert de kracht van de menselijke geest en beschrijft een ontroerende, magische reis die lezers niet snel zullen vergeten.

Auteur: Jimmy Liao
Uitvoering: Hardcover boek, 120 pag, 2013
ISBN-nummer: 978-94-91510-20-5

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jimmy Liao
Uitgever
Eduforce
ISBN
9789491510205
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
124

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken