De kleine lord

Nova Zembla luisterboek voorgelezen door Vivian Boelen

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

F. Hogdson Burnett

Luisterboek | Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Frances Hodgson BurnettDe kleine LordCedric groeit na de dood van zijn vader op met zijn moeder in Amerika. Als hij zeven jaar oud is, hoort hij dat hij erfgenaam is geworden van een rijke oude graaf in Engeland. De kleine Lord wordt, zonder zijn moeder, overgeplaatst naar het kasteel van zijn grootvader, die bekendstaat als een knorrige, harteloze man. Maar Cedric weet hem direct voor zich te winnen en leert snel de hoffelijke gebruiken. Terwijl Cedric zijn best doet om zijn moeder weer te kunnen zien, heeft zijn grootvader andere zorgen. Er blijkt nog een kleine Lord te zijn, een zoon uit een stukgelopen huwelijk van de oudste zoon van de graafDe kassieker De kleine Lord [Little Lord Fauntleroy] werd geschreven door Frances Hodgson Burnett in 1880 en werd in 1936 voor de eerste keer verfilmd.Vivian Boelen begon haar carrière als omroepster bij Veronica. Ze heeft sindsdien veel programma's gepresenteerd, voor zowel radio als televisie. Voor televisie was ze te zien als presentatrice van o.a Brandpunt in de markt en RTL-Nieuws. Vivian is een veelgevraagde voiceover voor documentaires. Ook is zij voorzitter van Child Care Program, een stichting die zich inzet voor kansarme kinderen. Met haar warme stem, die voor velen zo vertrouwd klinkt, weet Vivian deze ontroerende klassieker precies de juiste toon te geven.- Onverkorte weergave van het boek- 6 cd's- Speeltijd: 328 minutenNiets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt en/of verveelvoudigd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.Abonneer u nu op de Karakter Nieuwsbrief.Ga naar www.karakteruitgevers.nl en:- ontvang maandelijks informatie over de nieuwste titels;- blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen en kortingsacties;- én maak kans op fantastische prijzen!www.karakteruitgevers.nl biedt informatie over al onze boeken, Nova Zembla-luisterboeken en softwareproducten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
F. Hogdson Burnett
Uitgever
Karakter Uitgevers F-VERT
ISBN
9789061121763
Bindwijze
Luisterboek
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Frances Hodgson Burnett
De kleine Lord
Cedric groeit na de dood van zijn vader op met zijn moeder in Amerika. Als hij zeven jaar oud is, hoort hij dat hij erfgenaam is geworden van een rijke oude graaf in Engeland. De kleine Lord wordt, zonder zijn moeder, overgeplaatst naar het kasteel van zijn grootvader, die bekendstaat als een knorrige, harteloze man. Maar Cedric weet hem direct voor zich te winnen en leert snel de hoffelijke gebruiken. Terwijl Cedric zijn best doet om zijn moeder weer te kunnen zien, heeft zijn grootvader andere zorgen. Er blijkt nog een kleine Lord te zijn, een zoon uit een stukgelopen huwelijk van de oudste zoon van de graaf
De kassieker De kleine Lord [Little Lord Fauntleroy] werd geschreven door Frances Hodgson Burnett in 1880 en werd in 1936 voor de eerste keer verfilmd.
Vivian Boelen begon haar carrière als omroepster bij Veronica. Ze heeft sindsdien veel programma's gepresenteerd, voor zowel radio als televisie. Voor televisie was ze te zien als presentatrice van o.a Brandpunt in de markt en RTL-Nieuws. Vivian is een veelgevraagde voiceover voor documentaires. Ook is zij voorzitter van Child Care Program, een stichting die zich inzet voor kansarme kinderen. Met haar warme stem, die voor velen zo vertrouwd klinkt, weet Vivian deze ontroerende klassieker precies de juiste toon te geven.
- Onverkorte weergave van het boek
- 6 cd's
- Speeltijd: 328 minuten
Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt en/of verveelvoudigd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.
Abonneer u nu op de Karakter Nieuwsbrief.
Ga naar www.karakteruitgevers.nl en:
- ontvang maandelijks informatie over de nieuwste titels;
- blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen en kortingsacties;
- én maak kans op fantastische prijzen!
www.karakteruitgevers.nl biedt informatie over al onze boeken, Nova Zembla-luisterboeken en softwareproducten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
F. Hogdson Burnett
Uitgever
Karakter Uitgevers F-VERT
ISBN
9789061121763
Bindwijze
Luisterboek
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken