De kloof dyslexie uitgave

Prijs € 23,00

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Jan Terlouw

Paperback | Oktober 2012 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 34 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Als gevolg van een aardbeving loopt er al 45 jaar een diepe kloof dwars door het land Berg en Dal. In het welvarende Bergen tilt men er niet zo zwaar aan dat er nog steeds geen brug is, maar Dal heeft zo geen toekomst. Na het overlijden van zijn grootmoeder leest Ginder in twee halfverkoolde bladzijden van haar dagboek iets over de kloof, en Dal, en de brug... Hij besluit eerst in Dal op onderzoek uit te gaan. Daar ontmoet hij Barbara. Samen komen ze een zeer geheim complot op het spoor. Angstige en geheimzinnige gebeurtenissen brengen hen steeds dichterbij de waarheid...Jan Cornelis Terlouw is een Nederlandse fysicus, schrijver en voormalig politicus voor Democraten 66 (D66). Jan Terlouw is gaan schrijven door zijn vrouw. Hij vertelde eerder altijd zelf-verzonnen verhalen aan zijn kinderen. Zijn vrouw Alexandra van Hulst kwam op het idee om ze te gaan publiceren. Zijn eerste boek was Pjotr in 1970. Voor Koning van Katoren ontving hij een Gouden Griffel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan Terlouw
Uitgever
Dyslexion Uitgeverij
ISBN
9789491638015
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Als gevolg van een aardbeving loopt er al 45 jaar een diepe kloof dwars door het land Berg en Dal. In het welvarende Bergen tilt men er niet zo zwaar aan dat er nog steeds geen brug is, maar Dal heeft zo geen toekomst. Na het overlijden van zijn grootmoeder leest Ginder in twee halfverkoolde bladzijden van haar dagboek iets over de kloof, en Dal, en de brug... Hij besluit eerst in Dal op onderzoek uit te gaan. Daar ontmoet hij Barbara. Samen komen ze een zeer geheim complot op het spoor. Angstige en geheimzinnige gebeurtenissen brengen hen steeds dichterbij de waarheid...
Jan Cornelis Terlouw is een Nederlandse fysicus, schrijver en voormalig politicus voor Democraten 66 (D66). Jan Terlouw is gaan schrijven door zijn vrouw. Hij vertelde eerder altijd zelf-verzonnen verhalen aan zijn kinderen. Zijn vrouw Alexandra van Hulst kwam op het idee om ze te gaan publiceren. Zijn eerste boek was Pjotr in 1970. Voor Koning van Katoren ontving hij een Gouden Griffel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan Terlouw
Uitgever
Dyslexion Uitgeverij
ISBN
9789491638015
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken