De koninklijke leerling

Prijs € 16,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar als:

John Flanagan

Paperback | Oktober 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Na anderhalf jaar wachten is het er dan eindelijk: het nieuwe deel in de immens populaire Grijze Jager-serie, en John Flanagans terugkeer naar de wereld van de Grijze Jager overtreft alle verwachtingen. Een vreselijke tragedie heeft het leven van Will verwoest en hij zweert dan ook wraak op degenen die hiervoor verantwoordelijk zijn. Zelfs als dat zou betekenen dat hij het korps van de Grijze Jagers moet verlaten. Wills vrienden maken zich ernstig zorgen over hem. Het is Halt die met de oplossing komt: Will moet een leerling aannemen om zijn gedachten te verzetten. En zoals meestal krijgt Halt gelijk. Meer dan hem lief is zelfs.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John Flanagan
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025754150
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
600

Beschrijving

Na anderhalf jaar wachten is het er dan eindelijk: het nieuwe deel in de immens populaire Grijze Jager-serie, en John Flanagans terugkeer naar de wereld van de Grijze Jager overtreft alle verwachtingen.

Een vreselijke tragedie heeft het leven van Will verwoest en hij zweert dan ook wraak op degenen die hiervoor verantwoordelijk zijn. Zelfs als dat zou betekenen dat hij het korps van de Grijze Jagers moet verlaten. Wills vrienden maken zich ernstig zorgen over hem. Het is Halt die met de oplossing komt: Will moet een leerling aannemen om zijn gedachten te verzetten. En zoals meestal krijgt Halt gelijk. Meer dan hem lief is zelfs.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John Flanagan
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025754150
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
600

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken