De loserlijst (4) - Mij niet gezien

Prijs € 15,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

H.N. Kowitt

Hardback | Januari 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mij niet gezien is het vierde deel in de zeer succesvolle en grappige graphicnovelserie De loserlijst van H.N. Kowitt. Met in de hoofdrol Dennis Koning, de koning der losers.Op school vindt een verplicht worsteltoernooi plaats; Dennis ziet zich al in het ziekenhuis liggen. De enige manier om eronderuit te komen is klassenvertegenwoordiger worden. Maar ja, wil hij dat wel echt? Want echt: klassenvertegenwoordiger = grootste loser aller tijden...Gelukkig stelt Chantal zich ook kandidaat; Dennis’ redding, maar niet voor lang: Chantal trekt zich terug. Nu heeft Dennis twee problemen: hoe voorkomt hij een worstelfiasco, en hoe krijgt hij het voor elkaar niet verkozen te worden?H.N. Kowitt schreef meer dan veertig kinderboeken. Ze tekent heel graag dingen die ze leuk vindt. Ze woont en werkt in New York. Als ze niet schrijft, fietst ze graag en bezoekt ze vlooienmarkten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
H.N. Kowitt
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026144318
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
236

Beschrijving

Mij niet gezien is het vierde deel in de zeer succesvolle en grappige graphicnovelserie De loserlijst van H.N. Kowitt. Met in de hoofdrol Dennis Koning, de koning der losers.

Op school vindt een verplicht worsteltoernooi plaats; Dennis ziet zich al in het ziekenhuis liggen. De enige manier om eronderuit te komen is klassenvertegenwoordiger worden. Maar ja, wil hij dat wel echt? Want echt: klassenvertegenwoordiger = grootste loser aller tijden...
Gelukkig stelt Chantal zich ook kandidaat; Dennis’ redding, maar niet voor lang: Chantal trekt zich terug. Nu heeft Dennis twee problemen: hoe voorkomt hij een worstelfiasco, en hoe krijgt hij het voor elkaar niet verkozen te worden?

H.N. Kowitt schreef meer dan veertig kinderboeken. Ze tekent heel graag dingen die ze leuk vindt. Ze woont en werkt in New York. Als ze niet schrijft, fietst ze graag en bezoekt ze vlooienmarkten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
H.N. Kowitt
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026144318
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
236

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken