De magische apotheek – Het mysterie van de zwarte bloem (e-Book)

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Anna Ruhe

EPUB met digitaal watermerk | November 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het spannende tweede boek over de magische apotheek! Lucie heeft een groot geheim. Diep onder haar huis heeft ze een verborgen ruimte gevonden: een magische apotheek! Hier worden magische geurtjes gebrouwen waarin enorme krachten schuilen. Lucie, haar buurjongen Mats en haar broertje Benno hebben de opdracht gekregen om de apotheek te beheren. Op een dag verdwijnt het meteoorpoeder, het belangrijkste ingrediënt van alle magische geuren. Zonder dit poeder kan Mats zijn vader niet genezen van de werking van het liefdeloze luchtje! In hun zoektocht naar de dief komen Lucie en haar vrienden terecht in Amsterdam. Daar krijgen ze hulp van een chagrijnige bloemenkweker – en van een man die al heel lang niet meer in leven hoort te zijn. Lukt het Lucie en haar vrienden om het meteoorpoeder te vinden en de magische apotheek te redden?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anna Ruhe
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000368013
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2019
Bestandsgrootte
9772984 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280

Beschrijving

Het spannende tweede boek over de magische apotheek!

Lucie heeft een groot geheim. Diep onder haar huis heeft ze een verborgen ruimte gevonden: een magische apotheek! Hier worden magische geurtjes gebrouwen waarin enorme krachten schuilen. Lucie, haar buurjongen Mats en haar broertje Benno hebben de opdracht gekregen om de apotheek te beheren.

Op een dag verdwijnt het meteoorpoeder, het belangrijkste ingrediënt van alle magische geuren. Zonder dit poeder kan Mats zijn vader niet genezen van de werking van het liefdeloze luchtje! In hun zoektocht naar de dief komen Lucie en haar vrienden terecht in Amsterdam. Daar krijgen ze hulp van een chagrijnige bloemenkweker – en van een man die al heel lang niet meer in leven hoort te zijn. Lukt het Lucie en haar vrienden om het meteoorpoeder te vinden en de magische apotheek te redden?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anna Ruhe
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000368013
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2019
Bestandsgrootte
9772984 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken