De mensenmarkt

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Donna Freitas

Hardback | April 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Skye is verraden.Door haar zus, die bereid was Skye op te offeren voor haar eigen plannen, en door Rain, die tegen haar heeft gelogen over bijna alles.Maar het allerergste is misschien wel dat het Skye en haar vrienden niet gelukt is om de plannen tegen te houden die de Echte Wereld heeft voor de mensen die ingeplugd zijn. De Mensenmarkt is geopend - en Inara, Skye's beste vriendin, is te koop.Skye's hele wereld staat op zijn kop nu ze niemand meer kan vertrouwen, en dan komt ze er ook nog achter dat er een premiejager achter haar aan zit, die vastbesloten is haar af te leveren bij de Mensenmarkt.Skye heeft geen zin om nog langer een pion te zijn in het spel van andere mensen. Ze is misschien wel de enige die kan stoppen waarmee haar familie is begonnen. En dat moet ze doen voordat het voor iedereen in de App Wereld te laat is.Over Unplugged (deel 1):'Met Unplugged laat Donna Freitas zien dat het nog steeds mogelijk is om een origineel en ontzettend leuk dystopisch verhaal te schrijven, ondanks alle hypes die we de laatste tijd voorbij hebben zien komen.' - Fantasywereld.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Donna Freitas
Uitgever
Blossom Books
ISBN
9789020678895
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

Skye is verraden.

Door haar zus, die bereid was Skye op te offeren voor haar eigen plannen, en door Rain, die tegen haar heeft gelogen over bijna alles.
Maar het allerergste is misschien wel dat het Skye en haar vrienden niet gelukt is om de plannen tegen te houden die de Echte Wereld heeft voor de mensen die ingeplugd zijn. De Mensenmarkt is geopend - en Inara, Skye's beste vriendin, is te koop.

Skye's hele wereld staat op zijn kop nu ze niemand meer kan vertrouwen, en dan komt ze er ook nog achter dat er een premiejager achter haar aan zit, die vastbesloten is haar af te leveren bij de Mensenmarkt.

Skye heeft geen zin om nog langer een pion te zijn in het spel van andere mensen. Ze is misschien wel de enige die kan stoppen waarmee haar familie is begonnen. En dat moet ze doen voordat het voor iedereen in de App Wereld te laat is.


Over Unplugged (deel 1):

'Met Unplugged laat Donna Freitas zien dat het nog steeds mogelijk is om een origineel en ontzettend leuk dystopisch verhaal te schrijven, ondanks alle hypes die we de laatste tijd voorbij hebben zien komen.' - Fantasywereld.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Donna Freitas
Uitgever
Blossom Books
ISBN
9789020678895
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken