De migraine van Madeleine

als hoofdpijn je ziek maakt

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Christine Kliphuis

Hardback | Juni 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Madeleines hoofd doet pijn en ze is misselijk. Ze voelt zich ziek. Ze moet er niet aan denken om nu te gaan hinkelen!Madeleine heeft vaak erge hoofdpijn. Zomaar ineens. De hoofdpijn is regelmatig zo erg dat ze er misselijk van wordt en moet overgeven. Ze heeft migraine.Kinderen zien vaak op tegen een bezoek aan de dokter of het ziekenhuis, omdat ze zich geen voorstelling kunnen maken van wat hen te wachten staat. De serie 'De ziekenboeg' bereidt ouders en kinderen voor op de behandeling of helpt ze bij de verwerking ervan. De informatieve, vlot geschreven verhalen vertellen vanuit de belevingswereld van een kind over een ziekte, aandoening of medische ingreep. De vele illustraties ondersteunen en verluchtigen de situaties en de gebruikte medische voorwerpen. Achterin staat nuttige informatie voor de ouders.De migraine van Madeleine beschrijft hoe het voelt om migraine te hebben en wat de mogelijke oorzaken van een migraine-aanval zijn. Ook de behandeling van de migraine komt aan bod en hoe je kunt proberen een aanval te voorkomen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Christine Kliphuis
Uitgever
De Vier Windstreken
ISBN
9789051162660
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Beschrijving

Madeleines hoofd doet pijn en ze is misselijk. Ze voelt zich ziek. Ze moet er niet aan denken om nu te gaan hinkelen!
Madeleine heeft vaak erge hoofdpijn. Zomaar ineens. De hoofdpijn is regelmatig zo erg dat ze er misselijk van wordt en moet overgeven. Ze heeft migraine.

Kinderen zien vaak op tegen een bezoek aan de dokter of het ziekenhuis, omdat ze zich geen voorstelling kunnen maken van wat hen te wachten staat. De serie 'De ziekenboeg' bereidt ouders en kinderen voor op de behandeling of helpt ze bij de verwerking ervan. De informatieve, vlot geschreven verhalen vertellen vanuit de belevingswereld van een kind over een ziekte, aandoening of medische ingreep. De vele illustraties ondersteunen en verluchtigen de situaties en de gebruikte medische voorwerpen. Achterin staat nuttige informatie voor de ouders.

De migraine van Madeleine beschrijft hoe het voelt om migraine te hebben en wat de mogelijke oorzaken van een migraine-aanval zijn. Ook de behandeling van de migraine komt aan bod en hoe je kunt proberen een aanval te voorkomen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Christine Kliphuis
Uitgever
De Vier Windstreken
ISBN
9789051162660
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken