De reuzenperzik

Prijs € 15,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Roald Dahl

Hardback | Maart 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

James woont al jaren bij zijn tantes Spons en Spijker in een raar bouwvallig huis op de top van een hoge heuvel. James moet van die niet zo lieve tantes altijd hard werken.Aan dit saaie leven komt een eind als hij van een oud mannetje een zakje toverkracht krijgt. James laat het zakje bij de kale perzikboom vallen.Door de toverkracht groeit er aan de boom een reusachtige perzik, die zo groot wordt als een huis. James kruipt de reuzenperzik binnen en wordt vriendjes met de Ouwe-Groene-Sprinkhaan, met juffrouw Spin, het Lieveheersbeest en nog meer dieren. Samen maken zij de gekste avonturen mee, zoals een luchtreis over oceaan. De reuzenperzik is een fantastisch verhaal van de wereldberoemde meesterverteller Roald Dahl. Met prachtige tekeningen van Quentin Blake.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Roald Dahl
Uitgever
de Fontein Jeugd
ISBN
9789026120619
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
150

Beschrijving

James woont al jaren bij zijn tantes Spons en Spijker in een raar bouwvallig huis op de top van een hoge heuvel. James moet van die niet zo lieve tantes altijd hard werken.Aan dit saaie leven komt een eind als hij van een oud mannetje een zakje toverkracht krijgt. James laat het zakje bij de kale perzikboom vallen.Door de toverkracht groeit er aan de boom een reusachtige perzik, die zo groot wordt als een huis. James kruipt de reuzenperzik binnen en wordt vriendjes met de Ouwe-Groene-Sprinkhaan, met juffrouw Spin, het Lieveheersbeest en nog meer dieren. Samen maken zij de gekste avonturen mee, zoals een luchtreis over oceaan.
De reuzenperzik is een fantastisch verhaal van de wereldberoemde meesterverteller Roald Dahl. Met prachtige tekeningen van Quentin Blake.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Roald Dahl
Uitgever
de Fontein Jeugd
ISBN
9789026120619
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
150

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken