De school is van ons

werkboek sociale vaardigheden op school

Prijs € 16,50

Niet beschikbaar

Ad van den Broek

Paperback | September 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Goede sociale vaardigheden maken jongeren weerbaarder en toegankelijker. Dit unieke werkboek brengt leerlingen 'levensvaardigheden' bij en verbetert tegelijkertijd de sfeer in de klas. Hoe stel je samen met leerlingen de (sociale) regels vast. Hoe leer je ze omgaan met meningsverschillen? En hoe help je ze te ontdekken wie ze zijn? Deze lessen staan centraal in het werkboek De school is van ons. Geen onbelangrijke lessen. Want niet alle jongeren zijn er goed in, zich aanpassen in een groep en tegelijkertijd laten zien wie ze zijn. Maar deze vaardigheden hebben zij overal nodig: op school, thuis, bij vrienden en op het werk. Het werkboek is ontwikkeld door een docent in het praktijkonderwijs en is geschikt voor kinderen vanaf groep 7 tot jongeren van 16 jaar.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ad van den Broek
Uitgever
Eenvoudig Communiceren B.V.
ISBN
9789086960255
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
56

Beschrijving

Goede sociale vaardigheden maken jongeren weerbaarder en toegankelijker. Dit unieke werkboek brengt leerlingen 'levensvaardigheden' bij en verbetert tegelijkertijd de sfeer in de klas.

Hoe stel je samen met leerlingen de (sociale) regels vast. Hoe leer je ze omgaan met meningsverschillen? En hoe help je ze te ontdekken wie ze zijn? Deze lessen staan centraal in het werkboek De school is van ons. Geen onbelangrijke lessen. Want niet alle jongeren zijn er goed in, zich aanpassen in een groep en tegelijkertijd laten zien wie ze zijn. Maar deze vaardigheden hebben zij overal nodig: op school, thuis, bij vrienden en op het werk.

Het werkboek is ontwikkeld door een docent in het praktijkonderwijs en is geschikt voor kinderen vanaf groep 7 tot jongeren van 16 jaar.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ad van den Broek
Uitgever
Eenvoudig Communiceren B.V.
ISBN
9789086960255
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
56

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken