De spill zone 1 - De spill zone (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Scott Westerfeld, Alex Puvilland

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. De spill zone is een griezelig spannende graphic novel van bestsellerauteur Scott Westerfeld en DreamWorks-illustrator Alex Puvilland. Voor stoere 14-plussers.Despill zone is verboden toegang. Na een mysterieus ongeluk zijn de hele stad en de wegen ernaartoe afgesloten. Maddies ouders zijn er omgekomen, haar zusje zegt sindsdien niets meer, en Maddie heeft niemand om op terug te vallen. En dus waagt ze haar leven in de spill zone om foto's te maken van al het gruwelijks wat daar rondwaart, om die op de zwarte markt te verkopen aan de hoogste bieder. Maar om ongeschonden uit de spill zone te komen moet je geluk hebben. Heel veel geluk.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Scott Westerfeld, Alex Puvilland
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026145377
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2018
Bestandsgrootte
180160040 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. De spill zone is een griezelig spannende graphic novel van bestsellerauteur Scott Westerfeld en DreamWorks-illustrator Alex Puvilland. Voor stoere 14-plussers.

Despill zone is verboden toegang. Na een mysterieus ongeluk zijn de hele stad en de wegen ernaartoe afgesloten. Maddies ouders zijn er omgekomen, haar zusje zegt sindsdien niets meer, en Maddie heeft niemand om op terug te vallen. En dus waagt ze haar leven in de spill zone om foto's te maken van al het gruwelijks wat daar rondwaart, om die op de zwarte markt te verkopen aan de hoogste bieder. Maar om ongeschonden uit de spill zone te komen moet je geluk hebben. Heel veel geluk.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Scott Westerfeld, Alex Puvilland
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026145377
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2018
Bestandsgrootte
180160040 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken