De stem van Isa

Prijs € 12,50

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Christel van Bourgondie

Paperback | December 2009 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Isa kan ontzettend goed drummen. Nu is ze veertien en verliest langzaam haar gehoor. Maar juist muziek maken, muziek vóelen, blijkt Isa te helpen, zeker als ze een 'cochleair implantaat' krijgt. Maar Isa's vriend wil haar alleen zien zonder anderen erbij. Schaamt hij zich omdat ze doof is? Of wil hij niet toegeven dat zij beter musiceert dan hij? Isa wil niet bij de dovenwereld horen, maar waar hoort ze dan bij? Een zoektocht naar zelfstandigheid. Christel van Bourgondië studeerde Russisch en massacommunicatie. Ze debuteerde in 2001 met Jara en de magische tol (Leopold). Voor die tijd schreef ze onder de naam Christel Jansen informatieve boeken, zoals Aardappels met stokjes (Gottmer). Ze publiceerde een aantal verhalenbundels. Ze heeft inmiddels een reeks kinderboeken op haar naam staan en werkt tevens als journalist/tekstschrijver. Sinds 2001 is ze fulltime schrijfster.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Christel van Bourgondie
Uitgever
Tricht, Uitgeverij Van
ISBN
9789073460638
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
157

Beschrijving

Isa kan ontzettend goed drummen. Nu is ze veertien en verliest langzaam haar gehoor. Maar juist muziek maken, muziek vóelen, blijkt Isa te helpen, zeker als ze een 'cochleair implantaat' krijgt. Maar Isa's vriend wil haar alleen zien zonder anderen erbij. Schaamt hij zich omdat ze doof is? Of wil hij niet toegeven dat zij beter musiceert dan hij? Isa wil niet bij de dovenwereld horen, maar waar hoort ze dan bij? Een zoektocht naar zelfstandigheid.

Christel van Bourgondië studeerde Russisch en massacommunicatie. Ze debuteerde in 2001 met Jara en de magische tol (Leopold). Voor die tijd schreef ze onder de naam Christel Jansen informatieve boeken, zoals Aardappels met stokjes (Gottmer). Ze publiceerde een aantal verhalenbundels. Ze heeft inmiddels een reeks kinderboeken op haar naam staan en werkt tevens als journalist/tekstschrijver. Sinds 2001 is ze fulltime schrijfster.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Christel van Bourgondie
Uitgever
Tricht, Uitgeverij Van
ISBN
9789073460638
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
157

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken