De stenen moppentapper

huizenissige avonturen uit de steentijd

Prijs € 11,50

Uitverkocht

Geronimo Stilton

Hardback | Februari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wel alle gebeitelde steentabletten! Als Sjaggy Grumph, de meest chagrijnige oerknager van heel Rotsfort, bedenkt dat hij ook weleens wil lachten, komt hij op het idee om een heus moppenfestival te houden.Voor de knager die hem het eerst aan het lachten krijgt, heeft hij een prachtige beker laten maken: 'Stenen Moppentapper', ontworpen door de beroemde kunstenaar Jan Steenbikker. Het is zo'n mooie prijs dat zelfs de razend populaire Grootpoot broers besluiten om mee te doen met het festival, en dat zijn de beroemdste grappenmakers van de oertijd!Maar als de Stenen Moppentapper wordt gestolen, vergaat iedereen plotseling het lachen...

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Geronimo Stilton
Uitgever
De Wakkere Muis
ISBN
9789085922599
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wel alle gebeitelde steentabletten! Als Sjaggy Grumph, de meest chagrijnige oerknager van heel Rotsfort, bedenkt dat hij ook weleens wil lachten, komt hij op het idee om een heus moppenfestival te houden.
Voor de knager die hem het eerst aan het lachten krijgt, heeft hij een prachtige beker laten maken: 'Stenen Moppentapper', ontworpen door de beroemde kunstenaar Jan Steenbikker. Het is zo'n mooie prijs dat zelfs de razend populaire Grootpoot broers besluiten om mee te doen met het festival, en dat zijn de beroemdste grappenmakers van de oertijd!
Maar als de Stenen Moppentapper wordt gestolen, vergaat iedereen plotseling het lachen...

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Geronimo Stilton
Uitgever
De Wakkere Muis
ISBN
9789085922599
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken