De trimbaan (e-Book)

Prijs € 4,49
Download direct dit e-Book

Imme Dros

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Filip heeft een meisje omdat het zo hoort en 'de anderen' er ook een hebben. Hij doet de dingen waarvan hij weet dat ze normaal zijn als je verliefd bent. Hij heeft veel meisjes, de jongens op school zijn allemaal jaloers op hem. Maar geen van de meisjes houdt het lang bij hem uit. Op een dag ontmoet hij op een vervallen trimbaan vlak bij zijn huis Rogier. De twee worden vrienden en besluiten de oude trimbaan op te knappen. Hoewel ze er veel werk in steken, schiet het maar langzaam op: ze praten meer dan dat ze werken. Nadat Filip op een keer zijn vriendin meegenomen heeft, praten ze over meisjes. Rogier zegt dat hij niet op meisjes valt en een flikker is. Dat maakt Filip opeens razend, hij begint te schelden en te tieren en rent ervandoor. Rogier blijft contact zoeken met Filip: iedere dag legt hij een ander briefje neer bij de trimbaan. Maar Filip reageert niet, hij denkt na. Waarom heeft hij zich zo buitensporig aangesteld tegenover Rogier? Rogier heeft hem toch nooit lastig gevallen?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Imme Dros
Uitgever
Querido
ISBN
9789045115726
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2013
Bestandsgrootte
724658 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
88

Beschrijving

Filip heeft een meisje omdat het zo hoort en 'de anderen' er ook een hebben. Hij doet de dingen waarvan hij weet dat ze normaal zijn als je verliefd bent. Hij heeft veel meisjes, de jongens op school zijn allemaal jaloers op hem. Maar geen van de meisjes houdt het lang bij hem uit.
Op een dag ontmoet hij op een vervallen trimbaan vlak bij zijn huis Rogier. De twee worden vrienden en besluiten de oude trimbaan op te knappen. Hoewel ze er veel werk in steken, schiet het maar langzaam op: ze praten meer dan dat ze werken.
Nadat Filip op een keer zijn vriendin meegenomen heeft, praten ze over meisjes. Rogier zegt dat hij niet op meisjes valt en een flikker is. Dat maakt Filip opeens razend, hij begint te schelden en te tieren en rent ervandoor.
Rogier blijft contact zoeken met Filip: iedere dag legt hij een ander briefje neer bij de trimbaan. Maar Filip reageert niet, hij denkt na. Waarom heeft hij zich zo buitensporig aangesteld tegenover Rogier? Rogier heeft hem toch nooit lastig gevallen?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Imme Dros
Uitgever
Querido
ISBN
9789045115726
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2013
Bestandsgrootte
724658 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
88

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken