De vallei / 3: De storm (e-Book)

Prijs € 9,49
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Krystyna Kuhn

EPUB met digitaal watermerk | April 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Grace College ligt in een afgelegen vallei in de Canadese Rocky Mountains. Het is een eliteschool voor talentvolle jongeren. Maar er gebeuren daar vreemde dingen. Waarom is de school niet terug te vinden op Google Earth? En wat gebeurde er ruim dertig jaar geleden toen een groepje jongeren werd vermist? Julia en haar broer Robert beginnen vol goede moed aan het nieuwe schooljaar, niet wetende dat Grace College door mysteries wordt omgeven. Maar ze komen er gauw genoeg achter dat niets is wat het lijkt in de vallei. En dat ze daar niet bij toeval zijn...Krystyna Kuhn werd geboren in Würzberg, Duitsland. Ze studeerde Slavische talen, Duitse literatuur en kunstgeschiedenis. Daarna werkte ze eerst als redacteur en vervolgens als uitgever. Sinds 1998 is ze fulltime schrijfster. Afgelopen twee jaar zijn ruim 120.000 exemplaren van haar boeken in Duitsland over de toonbank gegaan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Krystyna Kuhn
Uitgever
Moon
ISBN
9789049925468
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2012
Bestandsgrootte
616748 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
191

Beschrijving

Grace College ligt in een afgelegen vallei in de Canadese Rocky Mountains. Het is een eliteschool voor talentvolle jongeren. Maar er gebeuren daar vreemde dingen. Waarom is de school niet terug te vinden op Google Earth? En wat gebeurde er ruim dertig jaar geleden toen een groepje jongeren werd vermist?
Julia en haar broer Robert beginnen vol goede moed aan het nieuwe schooljaar, niet wetende dat Grace College door mysteries wordt omgeven. Maar ze komen er gauw genoeg achter dat niets is wat het lijkt in de vallei. En dat ze daar niet bij toeval zijn...

Krystyna Kuhn werd geboren in Würzberg, Duitsland. Ze studeerde Slavische talen, Duitse literatuur en kunstgeschiedenis. Daarna werkte ze eerst als redacteur en vervolgens als uitgever. Sinds 1998 is ze fulltime schrijfster. Afgelopen twee jaar zijn ruim 120.000 exemplaren van haar boeken in Duitsland over de toonbank gegaan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Krystyna Kuhn
Uitgever
Moon
ISBN
9789049925468
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2012
Bestandsgrootte
616748 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
191

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken