De verloren held / helden van Olympus 1 (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Rick Riordan

EPUB met digitaal watermerk | September 2012 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Jason heeft een probleem. Hij kan zich niets meer herinneren van voordat hij wakker werd in een schoolbus. Hand in hand met een meisje dat zijn vriendinnetje Piper blijkt te zijn. Hij schijnt op een kostschool te zitten voor 'slechte kinderen' en heeft een beste vriend genaamd Leo. Hoe hij hier terecht is gekomen? Geen idee, maar iets is goed mis aan dit plaatje.Piper heeft een geheim. Haar vader wordt al drie dagen vermist en sinds die tijd heeft ze levendige nachtmerries die haar lijken te waarschuwen voor een groot gevaar. Op de een of andere manier kan haar vriendje zich haar niet meer herinneren en de schoolexcursie wordt verstoord door een aanval van vreemde wezens.Piper wordt samen met Jason en Leo meegenomen naar Kamp Halfbloed. En wat er daar aan de hand is...

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rick Riordan
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789460233234
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2012
Bestandsgrootte
888961 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
448

Beschrijving

Jason heeft een probleem. Hij kan zich niets meer herinneren van voordat hij wakker werd in een schoolbus. Hand in hand met een meisje dat zijn vriendinnetje Piper blijkt te zijn. Hij schijnt op een kostschool te zitten voor 'slechte kinderen' en heeft een beste vriend genaamd Leo. Hoe hij hier terecht is gekomen? Geen idee, maar iets is goed mis aan dit plaatje.
Piper heeft een geheim. Haar vader wordt al drie dagen vermist en sinds die tijd heeft ze levendige nachtmerries die haar lijken te waarschuwen voor een groot gevaar. Op de een of andere manier kan haar vriendje zich haar niet meer herinneren en de schoolexcursie wordt verstoord door een aanval van vreemde wezens.
Piper wordt samen met Jason en Leo meegenomen naar Kamp Halfbloed. En wat er daar aan de hand is...

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rick Riordan
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789460233234
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2012
Bestandsgrootte
888961 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
448

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken