De verloren verhalen

Prijs € 19,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

John Flanagan

Hardback | Maart 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 36 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Iedereen kent inmiddels de legenden van de Grijze Jagers van Araluen, maar niemand kende tot nu toe het hele verhaal... Het moment is aangebroken om de laatste vragen te beantwoorden en de losse eindjes aan elkaar te knopen. Heeft Halt de waarheid gesproken toen hij vertelde hoe Will wees is geworden? En heeft Gilan ontdekt waar Morgaraths luitenant zich schuilhield na de strijd op de Driestappas? Komt er een koninklijke bruiloft? Of slaat het noodlot alsnog toe? Geïnspireerd door vragen en brieven van zijn lezers, geeft John Flanagan antwoord op al die brandende kwesties in de wereld van de Grijze Jagers. In 'De verloren verhalen' valt te lezen wat voorafging aan de gebeurtenissen die zijn beschreven in de voorgaande tien delen van deze serie, en wat er nog gaat komen voor Will, Halt, Arnaut, Alyss, Evanlyn, Gilan en de kleine, eigenwijze pony. Een echte fan mag dit boek niet missen!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John Flanagan
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025753771
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
472

Beschrijving

Iedereen kent inmiddels de legenden van de Grijze Jagers van Araluen, maar niemand kende tot nu toe het hele verhaal... Het moment is aangebroken om de laatste vragen te beantwoorden en de losse eindjes aan elkaar te knopen. Heeft Halt de waarheid gesproken toen hij vertelde hoe Will wees is geworden? En heeft Gilan ontdekt waar Morgaraths luitenant zich schuilhield na de strijd op de Driestappas? Komt er een koninklijke bruiloft? Of slaat het noodlot alsnog toe?

Geïnspireerd door vragen en brieven van zijn lezers, geeft John Flanagan antwoord op al die brandende kwesties in de wereld van de Grijze Jagers. In 'De verloren verhalen' valt te lezen wat voorafging aan de gebeurtenissen die zijn beschreven in de voorgaande tien delen van deze serie, en wat er nog gaat komen voor Will, Halt, Arnaut, Alyss, Evanlyn, Gilan en de kleine, eigenwijze pony. Een echte fan mag dit boek niet missen!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John Flanagan
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025753771
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
472

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken