De vloek

Prijs € 15,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Wendy Stroobant

Paperback | Februari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voor de leerlingen van 5B lijkt het een doodgewone vrijdagnamiddag te worden. Stella tekent een nieuwe jurk en denkt aan Arne, de knapste jongen van de klas. Jelle hoopt ondertussen dat Stella hem opmerkt, ook al zit hij in een rolstoel. En Dizzy droomt al over zijn volgende balletvoorstelling. Maar dan komt de nieuwe lerares geschiedenis binnen en verandert alles. Mevrouw Goedhart ziet er niet alleen erg raar uit, ook haar manier van lesgeven is bizar. Tijdens haar eerste les vertelt ze over een heks uit de zeventiende eeuw. Haar verhaal is levensecht: het lijkt wel of iedereen uit de klas er toen ook bij was... Vanaf dan gebeuren er eigenaardige dingen op Instituut Tranendal. Leerlingen verdwijnen of gaan zich helemaal anders gedragen. Maar ook thuis loopt het goed fout: wat is er toch met alle ouders aan de hand? Zitten de geschiedenislessen van Goedhart er voor iets tussen? En hoe kan het dat ze elke les jonger lijkt te worden?'De vloek' is een ijzingwekkende, mysterieuze griezelroman die je vanaf de eerste pagina behekst en niet meer loslaat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wendy Stroobant
Uitgever
Infodok
ISBN
9789059085350
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Voor de leerlingen van 5B lijkt het een doodgewone vrijdagnamiddag te worden. Stella tekent een nieuwe jurk en denkt aan Arne, de knapste jongen van de klas. Jelle hoopt ondertussen dat Stella hem opmerkt, ook al zit hij in een rolstoel. En Dizzy droomt al over zijn volgende balletvoorstelling.

Maar dan komt de nieuwe lerares geschiedenis binnen en verandert alles. Mevrouw Goedhart ziet er niet alleen erg raar uit, ook haar manier van lesgeven is bizar. Tijdens haar eerste les vertelt ze over een heks uit de zeventiende eeuw. Haar verhaal is levensecht: het lijkt wel of iedereen uit de klas er toen ook bij was...

Vanaf dan gebeuren er eigenaardige dingen op Instituut Tranendal. Leerlingen verdwijnen of gaan zich helemaal anders gedragen. Maar ook thuis loopt het goed fout: wat is er toch met alle ouders aan de hand? Zitten de geschiedenislessen van Goedhart er voor iets tussen? En hoe kan het dat ze elke les jonger lijkt te worden?

'De vloek' is een ijzingwekkende, mysterieuze griezelroman die je vanaf de eerste pagina behekst en niet meer loslaat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wendy Stroobant
Uitgever
Infodok
ISBN
9789059085350
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken