De Voetbalgoden 01 Gevecht om de cup

Prijs € 16,95

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Gerard van Gemert

Hardback | April 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Maak kennis met twee jonge voetbalgoden: Stijn en Storm van FC Rapitas. Verwikkeld in een hevige strijd met hun grote rivalen: de Stieren. Ze strijden om het kampioenschap en om nog veel meer! Als een paar Stieren de bal van Storm stelen, stuiten de Rapitanen op een verrassende vondst. Een die hen wel in de problemen brengt ... Kunnen Stijn en Storm zich alleen op het voetbal richten? En lukt het Stijn om Femke voor zich te winnen, of blijft zij hem altijd zien als het vriendje van haar kleine broertje? Met een voorwoord van Studio Sportcommentator Frank Snoeks: 'Van Gemert heeft niet zomaar een jongensboek geschreven, hij heeft ook nog eens een goed jongensboek geschreven. Je hebt het nu in je handen.' Een tof voetbalboek. Ik kijk uit naar deel twee. - Jens (9) Het spannendste vind ik of Stijn en Femke verkering gaan krijgen. -Charlotte (13) Ik heb het in één avond uitgelezen. Ik hoop echt dat deel twee net zo spannend zal zijn. - Jimmy (12) Leuk verhaal, vooral leuk omdat het niet alleen over voetballen gaat. -Marit (14) Ik vind het een spannend voetbalboek! Ik heb er op school al een boekbespreking over gehouden. - Dennis (11)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gerard van Gemert
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044807042
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
142

Beschrijving

Maak kennis met twee jonge voetbalgoden: Stijn en Storm van FC Rapitas. Verwikkeld in een hevige strijd met hun grote rivalen: de Stieren. Ze strijden om het kampioenschap en om nog veel meer!
Als een paar Stieren de bal van Storm stelen, stuiten de Rapitanen op een verrassende vondst. Een die hen wel in de problemen brengt ... Kunnen Stijn en Storm zich alleen op het voetbal richten? En lukt het Stijn om Femke voor zich te winnen, of blijft zij hem altijd zien als het vriendje van haar kleine broertje?
Met een voorwoord van Studio Sportcommentator Frank Snoeks: 'Van Gemert heeft niet zomaar een jongensboek geschreven, hij heeft ook nog eens een goed jongensboek geschreven. Je hebt het nu in je handen.'
Een tof voetbalboek. Ik kijk uit naar deel twee. - Jens (9)
Het spannendste vind ik of Stijn en Femke verkering gaan krijgen. -Charlotte (13)
Ik heb het in één avond uitgelezen. Ik hoop echt dat deel twee net zo spannend zal zijn. - Jimmy (12)
Leuk verhaal, vooral leuk omdat het niet alleen over voetballen gaat. -Marit (14)
Ik vind het een spannend voetbalboek! Ik heb er op school al een boekbespreking over gehouden. - Dennis (11)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gerard van Gemert
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044807042
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
142

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken