De Voetbalgoden 5 Kopsterk

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Gerard van Gemert

Hardback | Juli 2009 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Storm komt tijdens een wedstrijd hard in aanraking met de vuisten van zijn eigen doelman. Hij raakt gewond en wordt per ambulance van het veld afgevoerd. Bert Pringel lijkt de enige te zijn die Storm beter kan maken, maar die zit in Japan om de finale van de wereldbeker te spelen. Toch wil hij terugkomen. Als blijkt dat er mensen zijn die misbruik maken van Bert’s goedheid moeten De Voetbalgoden hun koppie erbij houden om Bert’s carrièrere te redden. Ondertussen voetbalt het elftal van Stijn & Storm voor het kampioenschap en staat ook de finale van het schoolvoetbalkampioenschap op het programma. En als blijkt dat het liefdesleven van Stijn een onverwachte wending neemt omdat niet alleen Femke in hem geïnteresseerd is, kun je zeggen dat De Voetbalgoden genoeg aan hun hoofd hebben. Deel 5 in de spannende serie De Voetbalgoden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gerard van Gemert
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044811193
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Storm komt tijdens een wedstrijd hard in aanraking met de vuisten van zijn eigen doelman. Hij raakt gewond en wordt per ambulance van het veld afgevoerd. Bert Pringel lijkt de enige te zijn die Storm beter kan maken, maar die zit in Japan om de finale van de wereldbeker te spelen. Toch wil hij terugkomen. Als blijkt dat er mensen zijn die misbruik maken van Bert’s goedheid moeten De Voetbalgoden hun koppie erbij houden om Bert’s carrièrere te redden.
Ondertussen voetbalt het elftal van Stijn & Storm voor het kampioenschap en staat ook de finale van het schoolvoetbalkampioenschap op het programma. En als blijkt dat het liefdesleven van Stijn een onverwachte wending neemt omdat niet alleen Femke in hem geïnteresseerd is, kun je zeggen dat De Voetbalgoden genoeg aan hun hoofd hebben.

Deel 5 in de spannende serie De Voetbalgoden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gerard van Gemert
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044811193
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken