De Wim Hof methode

Overstijg jezelf met The Ice Man

Prijs € 21,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Wim Hof

Paperback | November 2020 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

In dit nieuwe, allesomvattende boek van Wim Hof ‘De Wim Hof Methode’ vertelt Wim Hof zijn verhaal, in eigen woorden. Hij schrijft dat een ijsbad goed is voor mind en body, maar óók voor de spirit. Wim Hof is bekend geworden met baden of douchen met ijskoud water. Wim Hof, ook wel The Ice Man genoemd, vertelt in ‘De Wim Hof Methode’ op aangrijpende en gepassioneerde wijze hoe hij de methode heeft ontwikkeld en over de verbluffende resultaten van wetenschappelijk onderzoek naar zijn methode. In ‘De Wim Hof Methode’ leer je hoe je kou, ademhaling en mindset kunt benutten om leiding te nemen over je geest en stofwisseling. Maar de methode van Hof gaat verder dan verbeterde gezondheid of prestaties – het is ook een spiritueel pad om je te verbinden met je innerlijke kracht. Wim Hof (60) is een levende legende door zijn verbazingwekkende prestaties, zoals het weerstaan van extreme temperaturen, het verbreken van wereldrecords en blootsvoets marathonlopen door woestijnen en ijsvelden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wim Hof
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021578415
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
296

Beschrijving

In dit nieuwe, allesomvattende boek van Wim Hof ‘De Wim Hof Methode’ vertelt Wim Hof zijn verhaal, in eigen woorden.

Hij schrijft dat een ijsbad goed is voor mind en body, maar óók voor de spirit. Wim Hof is bekend geworden met baden of douchen met ijskoud water. Wim Hof, ook wel The Ice Man genoemd, vertelt in ‘De Wim Hof Methode’ op aangrijpende en gepassioneerde wijze hoe hij de methode heeft ontwikkeld en over de verbluffende resultaten van wetenschappelijk onderzoek naar zijn methode.

In ‘De Wim Hof Methode’ leer je hoe je kou, ademhaling en mindset kunt benutten om leiding te nemen over je geest en stofwisseling. Maar de methode van Hof gaat verder dan verbeterde gezondheid of prestaties – het is ook een spiritueel pad om je te verbinden met je innerlijke kracht.

Wim Hof (60) is een levende legende door zijn verbazingwekkende prestaties, zoals het weerstaan van extreme temperaturen, het verbreken van wereldrecords en blootsvoets marathonlopen door woestijnen en ijsvelden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wim Hof
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021578415
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
296

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken