De wondere wereld van het bos

Prijs € 12,95

Uitverkocht

R. Kayser

Hardback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Info- en ontdekkingsboek voor jonge natuurverkennersBen jij geïnteresseerd in het hoe en waarom van alles? In dit boek lees je over onze planeet en het heelal, over het ontstaan van leven op aarde, over de werking van onze zintuigen, over begrippen zoals energie, kracht en beweging, maar ook over elektriciteit, magnetisme, wiskunde en scheikunde. Zet de theoretische uitleg in het boek om in de praktijk en voer met eenvoudige materialen zelf proefjes uit. Zo zul je begrijpen dat wetenschap draait om testen, uitproberen en ondervinden. Misschien word jij ooit wel een beroemd wetenschapper en vind je een raket uit die tegen lichtsnelheid nar Mars kan vliegen of ontdek je leven op een verre planeet. Wetenschap is voortdurend in beweging en juist daarom is wetenschap zo interessant!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R. Kayser
Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas
ISBN
9789044726725
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216

Beschrijving

Info- en ontdekkingsboek voor jonge natuurverkenners

Ben jij geïnteresseerd in het hoe en waarom van alles? In dit boek lees je over onze planeet en het heelal, over het ontstaan van leven op aarde, over de werking van onze zintuigen, over begrippen zoals energie, kracht en beweging, maar ook over elektriciteit, magnetisme, wiskunde en scheikunde.

Zet de theoretische uitleg in het boek om in de praktijk en voer met eenvoudige materialen zelf proefjes uit. Zo zul je begrijpen dat wetenschap draait om testen, uitproberen en ondervinden. Misschien word jij ooit wel een beroemd wetenschapper en vind je een raket uit die tegen lichtsnelheid nar Mars kan vliegen of ontdek je leven op een verre planeet. Wetenschap is voortdurend in beweging en juist daarom is wetenschap zo interessant!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R. Kayser
Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas
ISBN
9789044726725
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken