De wonderlijke weg van wens naar werkelijkheid

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Chantal Trigallez, Marinus Knoope

Hardback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een inspirerend boek voor kinderen die hen stap voor stap bij de hand neemt op een avontuurlijke reis langs hun eigen (droom-)wensen op weg naar verwezenlijking.Chantal Trigallez bewerkte de bestseller 'De Creatiespiraal ' van Marinus Knoope, 130.000 x verkocht in Nederland, op veler verzoek tot kinderboek. Hierin wordt op verassend eenvoudige wijze beschreven hoe je als mens de meeste kans maakt om je dromen waar te maken. De jonge lezer gaat mee op avontuur met de wensenprofessor en Filo en krijgt onderweg opdrachten en invuloefeningen. Zo wordt door te lezen en te doen, geleerd de optimale voorwaarden te scheppen om je wensen te verwezenlijken. 'Filo ontdekt de wonderlijke weg van wens naar werkelijkheid' is een persoonlijk handboek voor het leven wat later als naslagwerk gebruikt kan worden (waar droomde ik als kind van? welke wensen heb ik verwezenlijkt en welke zou ik alsnog willen verwezenlijken? welke stappen moet ik daarvoor nemen?). Spelenderwijs worden gestimuleerd: het in contact staan met jezelf, verbeeldingskracht, jezelf positief leren uiten, samenwerken, doorzetten, in jezelf en je dromen (blijven) geloven, initiatief nemen, leren hulp vragen. Maar bovenal het zelfvertrouwen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Chantal Trigallez, Marinus Knoope
Uitgever
KIC, Uitgeverij
ISBN
9789080467705
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Een inspirerend boek voor kinderen die hen stap voor stap bij de hand neemt op een avontuurlijke reis langs hun eigen (droom-)wensen op weg naar verwezenlijking.
Chantal Trigallez bewerkte de bestseller 'De Creatiespiraal ' van Marinus Knoope, 130.000 x verkocht in Nederland, op veler verzoek tot kinderboek. Hierin wordt op verassend eenvoudige wijze beschreven hoe je als mens de meeste kans maakt om je dromen waar te maken.
De jonge lezer gaat mee op avontuur met de wensenprofessor en Filo en krijgt onderweg opdrachten en invuloefeningen. Zo wordt door te lezen en te doen, geleerd de optimale voorwaarden te scheppen om je wensen te verwezenlijken. 'Filo ontdekt de wonderlijke weg van wens naar werkelijkheid' is een persoonlijk handboek voor het leven wat later als naslagwerk gebruikt kan worden (waar droomde ik als kind van? welke wensen heb ik verwezenlijkt en welke zou ik alsnog willen verwezenlijken? welke stappen moet ik daarvoor nemen?).
Spelenderwijs worden gestimuleerd: het in contact staan met jezelf, verbeeldingskracht, jezelf positief leren uiten, samenwerken, doorzetten, in jezelf en je dromen (blijven) geloven, initiatief nemen, leren hulp vragen. Maar bovenal het zelfvertrouwen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Chantal Trigallez, Marinus Knoope
Uitgever
KIC, Uitgeverij
ISBN
9789080467705
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken