De zeven eigenschappen voor Happy Kids

Prijs € 18,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Sean Covey, Stacy Curtis

Hardback | Juni 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Maak kennis met de kids van Zeveneik: Goof de Beer, Stuiter Konijn, Lily Stinkdier, Ed en Elsie Eekhoorn, Steven Stekelvarken en niet te vergeten Allie Allemansvriend (en Ernst de Worm, maar die verstopt zich graag). Ieder dier staat symbool voor een van de zeven eigenschappen uit de internationale bestseller De zeven eigenschappen van Stephen Covey en samen beleven ze veel avonturen. Met het kleurrijke prentenboek De zeven eigenschappen van Happy Kids in de hand kunnen ouders en leerkrachten kinderen gedrag en vaardigheden aanleren die hen gelukkiger en socialer maken. Naast het verhaal kan dat met behulp van Het ouderhoekje (tips om de eigenschappen uit te leggen), Samen praten (lijstjes met vragen ter discussie) en Babystapjes (kleine stappen om de eigenschappen in praktijk te brengen). Kinderen kunnen zich met deze zeven eigenschappen op speelse wijze vanuit hun eigen talenten en persoonlijkheid ontwikkelen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sean Covey, Stacy Curtis
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789047002192
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Maak kennis met de kids van Zeveneik: Goof de Beer, Stuiter Konijn, Lily Stinkdier, Ed en Elsie Eekhoorn, Steven Stekelvarken en niet te vergeten Allie Allemansvriend (en Ernst de Worm, maar die verstopt zich graag). Ieder dier staat symbool voor een van de zeven eigenschappen uit de internationale bestseller De zeven eigenschappen van Stephen Covey en samen beleven ze veel avonturen.

Met het kleurrijke prentenboek De zeven eigenschappen van Happy Kids in de hand kunnen ouders en leerkrachten kinderen gedrag en vaardigheden aanleren die hen gelukkiger en socialer maken. Naast het verhaal kan dat met behulp van Het ouderhoekje (tips om de eigenschappen uit te leggen), Samen praten (lijstjes met vragen ter discussie) en Babystapjes (kleine stappen om de eigenschappen in praktijk te brengen). Kinderen kunnen zich met deze zeven eigenschappen op speelse wijze vanuit hun eigen talenten en persoonlijkheid ontwikkelen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sean Covey, Stacy Curtis
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789047002192
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken