De Zilveren Lepel pasta

€ 35,00
Prijs € 12,50

Uitverkocht

Hardback | Juli 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In navolging op het succes van De Zilveren Lepel, hebben de samenstellers nu een boek gemaakt over ‘de moeder van de Italiaanse keuken’: pasta! Dit boek biedt meer dan 350 klassieke en moderne recepten voor pastagerechten: droge pasta, verse pasta, lang, kort, gevuld en in allerlei vormen. Uit alle streken van Italië, voor alle gelegenheden en van één persoon tot een groots familiediner. Naast recepten bevat De Zilveren Lepel Pasta tips om de juiste pastavorm te kiezen, goed pastadeeg te maken en de pasta te bereiden zoals de Italianen dat doen. De Zilveren Lepel Pasta is een aanvulling op De Zilveren Lepel en bevat bijna 300 nieuwe recepten én de populairste gerechten uit het standaardwerk van de Italiaanse keuken. De Zilveren Lepel Pasta was genomineerd in de verkiezing Kookboek van het Jaar 2010! Nieuw binnen: De zomer van De Zilveren Lepel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Van Dishoeck
ISBN
9789047512226
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
335

Beschrijving

In navolging op het succes van De Zilveren Lepel, hebben de samenstellers nu een boek gemaakt over ‘de moeder van de Italiaanse keuken’: pasta! Dit boek biedt meer dan 350 klassieke en moderne recepten voor pastagerechten: droge pasta, verse pasta, lang, kort, gevuld en in allerlei vormen. Uit alle streken van Italië, voor alle gelegenheden en van één persoon tot een groots familiediner.

Naast recepten bevat De Zilveren Lepel Pasta tips om de juiste pastavorm te kiezen, goed pastadeeg te maken en de pasta te bereiden zoals de Italianen dat doen. De Zilveren Lepel Pasta is een aanvulling op De Zilveren Lepel en bevat bijna 300 nieuwe recepten én de populairste gerechten uit het standaardwerk van de Italiaanse keuken.

De Zilveren Lepel Pasta was genomineerd in de verkiezing Kookboek van het Jaar 2010!

Nieuw binnen: De zomer van De Zilveren Lepel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Van Dishoeck
ISBN
9789047512226
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
335

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken