De zolderkinderen (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Janneke Schotveld

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De zolderkinderen van Superjuffie-auteur Janneke Schotveld   Milo woont samen met zijn zusje Daantje in Het Koekoeksnest, een groot huis op een oud landgoed. Het is het fijnste huis van de hele wereld. Boven hem woont Lina en op de derde verdieping wonen Tim en Tijmen, een tweeling die zo op elkaar lijkt dat ze soms zélf niet meer weten wie wie is. De zolder van het huis is van de kinderen: ze spelen er altijd en het is hun absolute lievelingsplek. Op een dag overlijdt tante Mimi, de officiële eigenaar van het landgoed. Iedereen denkt dat Milo’s moeder alles zal erven, maar er blijkt nóg iemand aanspraak te maken op de erfenis: een verre neef komt zijn erfdeel opeisen en neemt zijn intrek op de zolder van Het Koekoeksnest. En dat laten de zolderkinderen niet zomaar op zich zitten! De zolderkinderen is een grappig en spannend verhaal van de schrijfster van Superjuffie!, met hartverwarmende illustraties van Annet Schaap. Om voor te lezen vanaf zeven jaar en zelf te lezen vanaf negen jaar. ‘De zolderkinderen begint grappig en gezellig, maar wordt langzaamaan ook behoorlijk spannend!’ Leesfeest.nl ‘Een vrolijk en spannend verhaal, waarin vriendschap een heel belangrijke rol speelt. De uiteenlopende karakters van de personages maken er een boeiend avontuur van.’ Pluizuit.be

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Janneke Schotveld
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000315970
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2014
Bestandsgrootte
27714695 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
77

Beschrijving

De zolderkinderen van Superjuffie-auteur Janneke Schotveld  

Milo woont samen met zijn zusje Daantje in Het Koekoeksnest, een groot huis op een oud landgoed. Het is het fijnste huis van de hele wereld. Boven hem woont Lina en op de derde verdieping wonen Tim en Tijmen, een tweeling die zo op elkaar lijkt dat ze soms zélf niet meer weten wie wie is. De zolder van het huis is van de kinderen: ze spelen er altijd en het is hun absolute lievelingsplek.
Op een dag overlijdt tante Mimi, de officiële eigenaar van het landgoed. Iedereen denkt dat Milo’s moeder alles zal erven, maar er blijkt nóg iemand aanspraak te maken op de erfenis: een verre neef komt zijn erfdeel opeisen en neemt zijn intrek op de zolder van Het Koekoeksnest. En dat laten de zolderkinderen niet zomaar op zich zitten!

De zolderkinderen is een grappig en spannend verhaal van de schrijfster van Superjuffie!, met hartverwarmende illustraties van Annet Schaap. Om voor te lezen vanaf zeven jaar en zelf te lezen vanaf negen jaar. 

‘De zolderkinderen begint grappig en gezellig, maar wordt langzaamaan ook behoorlijk spannend!’ Leesfeest.nl

‘Een vrolijk en spannend verhaal, waarin vriendschap een heel belangrijke rol speelt. De uiteenlopende karakters van de personages maken er een boeiend avontuur van.’ Pluizuit.be

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Janneke Schotveld
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000315970
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2014
Bestandsgrootte
27714695 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
77

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken