Deadline

Prijs € 17,99

Uitverkocht

Rachel Ward

Hardback | September 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Waarom zou je vrienden maken als je precies weet wanneer iedereen doodgaat? Jem was zeven toen haar moeder overleed, en sindsdien draagt ze een geheim met zich mee. Zodra ze haar blik op iemand richt, ziet ze een nummer verschijnen: de sterfdatum van degene die ze aankijkt. Jem houdt zich verre van anderen; vriendschappen sluiten heeft immers geen zin. Ze is eenzaam, maar zeker niet zielig. Dan komt Spider in haar leven. Hij is een einzelgänger, net als Jem. Spiders dagen zijn geteld, maar Jem gaat toch in op zijn uitnodiging Londen in te gaan. Als ze in de rij staan voor een ritje in de London Eye, het reuzenrad, realiseert Jem zich iets verschrikkelijks: iedereen om haar heen heeft hetzelfde nummer. De datum van vandaag. Voorvoelend dat er iets gruwelijk uit de hand gaat lopen, rent Jem met Spider weg voor wat later een terroristische aanslag blijkt. Dat wordt gezien, en ze zijn meteen verdacht. Door hun slechte achtergrond - afkomstig uit een beruchte wijk van Londen, geduchte spijbelaars, en Spider is al bekend bij de politie - passen ze precies in het plaatje van jeugddelinquenten. Al snel zijn ze de meest gezochte criminelen van het land. Hun vlucht mondt uit in een road trip, waarin Spider en Jem steeds wanhopiger proberen uit handen van de politie te blijven. Hoe kunnen ze bewijzen dat ze onschuldig zijn? En kan Jem de naderende dood van Spider - nota bene haar eerste liefde - voorkomen

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rachel Ward
Uitgever
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
ISBN
9789047702221
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
285

Beschrijving

Waarom zou je vrienden maken als je precies weet wanneer iedereen doodgaat? Jem was zeven toen haar moeder overleed, en sindsdien draagt ze een geheim met zich mee. Zodra ze haar blik op iemand richt, ziet ze een nummer verschijnen: de sterfdatum van degene die ze aankijkt.

Jem houdt zich verre van anderen; vriendschappen sluiten heeft immers geen zin. Ze is eenzaam, maar zeker niet zielig. Dan komt Spider in haar leven. Hij is een einzelgänger, net als Jem. Spiders dagen zijn geteld, maar Jem gaat toch in op zijn uitnodiging Londen in te gaan. Als ze in de rij staan voor een ritje in de London Eye, het reuzenrad, realiseert Jem zich iets verschrikkelijks: iedereen om haar heen heeft hetzelfde nummer. De datum van vandaag.

Voorvoelend dat er iets gruwelijk uit de hand gaat lopen, rent Jem met Spider weg voor wat later een terroristische aanslag blijkt. Dat wordt gezien, en ze zijn meteen verdacht. Door hun slechte achtergrond - afkomstig uit een beruchte wijk van Londen, geduchte spijbelaars, en Spider is al bekend bij de politie - passen ze precies in het plaatje van jeugddelinquenten. Al snel zijn ze de meest gezochte criminelen van het land.

Hun vlucht mondt uit in een road trip, waarin Spider en Jem steeds wanhopiger proberen uit handen van de politie te blijven. Hoe kunnen ze bewijzen dat ze onschuldig zijn? En kan Jem de naderende dood van Spider - nota bene haar eerste liefde - voorkomen

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rachel Ward
Uitgever
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
ISBN
9789047702221
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
285

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken