deel 2

Prijs € 22,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Veronica Roth

Paperback | April 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Carve the mark 2 van Veronica Roth Van de auteur van de Divergent-serie! Na de cliffhanger in deel 1 kijken lezers reikhalzend uit naar het vervolg op Carve the mark. De spanning loopt hoog op als het rebellenschip koers zet naar het hoofdkwartier van de Raad, met onder andere Ryzek, Eijeh, Cyra en Akos aan boord. Over Carve the mark: 'Lezers zullen verlangend uitkijken naar het tweede deel.' Publishers Weekly 'Een page-turner waarvan je de afloop moet weten. De karakter stelen je lezershart en na afloop is er een belangrijke vraag: waar blijft deel twee?!' Hebban.nl Over de Divergent-serie: 'Fans van De Hongerspelen kunnen hun hart ophalen met deze bloedstollende serie.' 7Days 'Veronica Roth weet hoe ze een goed boek moet schrijven.' Hebban.nl Lees ook de Divergent-serie van Veronica Roth:Divergent 1 - InwijdingDivergent 2 - OpstandDivergent 3 - SamensmeltingDivergent 0.1 - Het verhaal van Four Veronica Roth (1988) studeerde af in Creatief schrijven aan de Northwestern University en woont in de buurt van Chicago. Ze geniet internationale bekendheid als auteur van de Divergent-trilogie. Deze enorm succesvolle serie is tevens een wereldwijde bioscoophit geworden. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Veronica Roth
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000354245
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
376

Beschrijving

Carve the mark 2 van Veronica Roth

Van de auteur van de Divergent-serie!

Na de cliffhanger in deel 1 kijken lezers reikhalzend uit naar het vervolg op Carve the mark. De spanning loopt hoog op als het rebellenschip koers zet naar het hoofdkwartier van de Raad, met onder andere Ryzek, Eijeh, Cyra en Akos aan boord.

Over Carve the mark:

'Lezers zullen verlangend uitkijken naar het tweede deel.' Publishers Weekly

'Een page-turner waarvan je de afloop moet weten. De karakter stelen je lezershart en na afloop is er een belangrijke vraag: waar blijft deel twee?!' Hebban.nl

Over de Divergent-serie:

'Fans van De Hongerspelen kunnen hun hart ophalen met deze bloedstollende serie.' 7Days

'Veronica Roth weet hoe ze een goed boek moet schrijven.' Hebban.nl

Lees ook de Divergent-serie van Veronica Roth:
Divergent 1 - Inwijding
Divergent 2 - Opstand
Divergent 3 - Samensmelting
Divergent 0.1 - Het verhaal van Four

Veronica Roth (1988) studeerde af in Creatief schrijven aan de Northwestern University en woont in de buurt van Chicago. Ze geniet internationale bekendheid als auteur van de Divergent-trilogie. Deze enorm succesvolle serie is tevens een wereldwijde bioscoophit geworden. 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Veronica Roth
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000354245
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
376

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken