Dierenhotel Kattenbel

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Nico De Braeckeleer

Hardback | Januari 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Haar kleine pootjes trippelden de richting van Marlies uit. Voor Marlies het besefte, sprong het stinkbeest op haar schoot.'Marlies en Marloes. Dat past mooi bij elkaar', glimlachte Wina.Marlies vond het niet grappig en duwde de witte, levende pluizenbol van haar schoot. 'Ga maar ergens anders kattenstreken uithalen!'De negenjarige Marlies vindt het stom dat haar ma intrekt bij Jos. Ze moet niet hebben van hem en zijn twee rotverwende kinderen. Dat Jos een dierenhotel uitbaat, vindt Marlies al helemaal niet leuk. Hoe zal ze het kunnen uithouden tussen al die stinkbeesten? Maar het leven in een dierenhotel blijkt niet alleen amusant, maar ook spannend. Zeker als de slimme poes Marloes haar op het spoor brengt van een schat...Nico De Braeckeleer (1974) schreef met Dierenhotel Kattenbel een grappig, ontroerend en avontuurlijk boek boordevol dieren voor lezertjes vanaf 7 jaar.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nico De Braeckeleer
Uitgever
Kramat, uitgeverij
ISBN
9789079552702
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
90

Beschrijving

Haar kleine pootjes trippelden de richting van Marlies uit. Voor Marlies het besefte, sprong het stinkbeest op haar schoot.
'Marlies en Marloes. Dat past mooi bij elkaar', glimlachte Wina.
Marlies vond het niet grappig en duwde de witte, levende pluizenbol van haar schoot. 'Ga maar ergens anders kattenstreken uithalen!'
De negenjarige Marlies vindt het stom dat haar ma intrekt bij Jos. Ze moet niet hebben van hem en zijn twee rotverwende kinderen. Dat Jos een dierenhotel uitbaat, vindt Marlies al helemaal niet leuk. Hoe zal ze het kunnen uithouden tussen al die stinkbeesten? Maar het leven in een dierenhotel blijkt niet alleen amusant, maar ook spannend. Zeker als de slimme poes Marloes haar op het spoor brengt van een schat...

Nico De Braeckeleer (1974) schreef met Dierenhotel Kattenbel een grappig, ontroerend en avontuurlijk boek boordevol dieren voor lezertjes vanaf 7 jaar.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nico De Braeckeleer
Uitgever
Kramat, uitgeverij
ISBN
9789079552702
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
90

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken