Dit is Formule 1

Alles wat je wilt weten over de coureurs, teams, circuits, techniek, sprintraces, de business en nog veel meer

Prijs € 29,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Olav Mol, Erik Houben

Paperback | Oktober 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Olav Mol deelt in Dit is Formule 1 alle ins en outs over de techniek van de bolides en de tactiek van de teams, en biedt een kijkje achter de schermen van het wereldwijde spektakel dat de Formule 1 is. Hoe werkt de DRS, waarom kun je op het ene circuit makkelijker inhalen dan op het andere, hoe werkt de aerodynamica van de auto’s, waardoor slijten de banden zo snel, hoe traint een coureur, wat kost het om een Formule 1-team te runnen?Dit is Formule 1 biedt naast alle technische en tactische informatie ook een vooruitblik op het nieuwe seizoen. Welke regels veranderen ten opzichte van het afgelopen seizoen, welke teams zijn er actief, wie zijn de coureurs (en hun reserves), op welke circuits wordt er gereden en waarop moeten we letten?Dit is Formule 1. De 2022 editie is hét cadeauboek voor alle fans van de Formule 1 – of je nu een beginnende kijker bent of een doorgewinterde liefhebber.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Olav Mol, Erik Houben
Uitgever
Volt
ISBN
9789021422657
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2021
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Olav Mol deelt in Dit is Formule 1 alle ins en outs over de techniek van de bolides en de tactiek van de teams, en biedt een kijkje achter de schermen van het wereldwijde spektakel dat de Formule 1 is.

Hoe werkt de DRS, waarom kun je op het ene circuit makkelijker inhalen dan op het andere, hoe werkt de aerodynamica van de auto’s, waardoor slijten de banden zo snel, hoe traint een coureur, wat kost het om een Formule 1-team te runnen?

Dit is Formule 1 biedt naast alle technische en tactische informatie ook een vooruitblik op het nieuwe seizoen. Welke regels veranderen ten opzichte van het afgelopen seizoen, welke teams zijn er actief, wie zijn de coureurs (en hun reserves), op welke circuits wordt er gereden en waarop moeten we letten?

Dit is Formule 1. De 2022 editie is hét cadeauboek voor alle fans van de Formule 1 – of je nu een beginnende kijker bent of een doorgewinterde liefhebber.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Olav Mol, Erik Houben
Uitgever
Volt
ISBN
9789021422657
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2021
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken