Divergent 2 - Opstand (e-Book)

haar keuze kan alles vernietigen - dyslexie vriendelijke editie

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Veronica Roth

EPUB met digitaal watermerk | November 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 96 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt. Na de gruwelijke gebeurtenissen tijdens haar Inwijdingsdag vlucht Tris weg uit Onverschrokkenheid. Gevoelens van rouw en schuld over de dood van Will en haar ouders achtervolgen haar. Ondertussen woedt er een oorlog tussen de facties. Binnen het hoofdkwartier van Eruditie vinden gevaarlijke ontwikkelingen plaats. In de andere facties heerst verdeeldheid tussen zij die willen vechten en zij die de vrede willen bewaren. Terwijl ze strijdt tegen Eruditie, neemt Tris grote risico's om haar dierbaren te redden. Met de keuzes die ze maakt, zet ze haar relatie met Tobias en haar eigen leven op het spel. Door ingrijpende ontdekkingen moet Tris volledig accepteren dat ze afwijkend is, zelfs als ze niet weet wat ze daardoor zal verliezen...- Opstand is deel twee in de succesvolle Divergent-trilogie van Veronica Roth.- De film Divergent komt maart 2014 in de bioscoop.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Veronica Roth
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000338139
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2013
Bestandsgrootte
1231272 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
319

Beschrijving

Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt.

Na de gruwelijke gebeurtenissen tijdens haar Inwijdingsdag vlucht Tris weg uit Onverschrokkenheid. Gevoelens van rouw en schuld over de dood van Will en haar ouders achtervolgen haar. Ondertussen woedt er een oorlog tussen de facties. Binnen het hoofdkwartier van Eruditie vinden gevaarlijke ontwikkelingen plaats. In de andere facties heerst verdeeldheid tussen zij die willen vechten en zij die de vrede willen bewaren.
Terwijl ze strijdt tegen Eruditie, neemt Tris grote risico's om haar dierbaren te redden. Met de keuzes die ze maakt, zet ze haar relatie met Tobias en haar eigen leven op het spel. Door ingrijpende ontdekkingen moet Tris volledig accepteren dat ze afwijkend is, zelfs als ze niet weet wat ze daardoor zal verliezen...

- Opstand is deel twee in de succesvolle Divergent-trilogie van Veronica Roth.
- De film Divergent komt maart 2014 in de bioscoop.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Veronica Roth
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000338139
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2013
Bestandsgrootte
1231272 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
319

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken