Divergent. De trilogie (e-Book)

inwijding, opstand en samensmelting

Prijs € 19,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Veronica Roth

EPUB met digitaal watermerk | December 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De drie delen van Veronica Roths wereldwijde bestsellertrilogie Divergent in één e-book! Inwijding Futuristisch Chicago. De wereld van de zestienjarige Beatrice Prior is opgedeeld in vijf facties. Elke factie staat voor een bepaalde waarde. Ieder jaar moeten alle zestienjarigen kiezen bij welke factie zij de rest van hun leven willen horen. De beslissing van Beatrice verrast iedereen, vooral haarzelf. Opstand Na de gruwelijke gebeurtenissen tijdens haar Inwijdingsdag, vlucht Tris weg uit Onverschrokkenheid. Er woedt een oorlog tussen de facties. Binnen het hoofdkwartier van Eruditie vinden gevaarlijke ontwikkelingen plaats. In de andere facties heerst verdeeldheid tussen zij die willen vechten en zij die de vrede willen bewaren. Terwijl ze strijdt tegen Eruditie, neemt Tris grote risico’s om haar dierbaren te redden. SamensmeltingHet explosieve slot van de Divergent-trilogie onthult de geheimen van de dystopische wereld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Veronica Roth
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000334964
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2014
Bestandsgrootte
1777941 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1156

Beschrijving

De drie delen van Veronica Roths wereldwijde bestsellertrilogie Divergent in één e-book!

Inwijding
Futuristisch Chicago. De wereld van de zestienjarige Beatrice Prior is opgedeeld in vijf facties. Elke factie staat voor een bepaalde waarde. Ieder jaar moeten alle zestienjarigen kiezen bij welke factie zij de rest van hun leven willen horen. De beslissing van Beatrice verrast iedereen, vooral haarzelf.

Opstand
Na de gruwelijke gebeurtenissen tijdens haar Inwijdingsdag, vlucht Tris weg uit Onverschrokkenheid. Er woedt een oorlog tussen de facties. Binnen het hoofdkwartier van Eruditie vinden gevaarlijke ontwikkelingen plaats. In de andere facties heerst verdeeldheid tussen zij die willen vechten en zij die de vrede willen bewaren. Terwijl ze strijdt tegen Eruditie, neemt Tris grote risico’s om haar dierbaren te redden.

Samensmelting
Het explosieve slot van de Divergent-trilogie onthult de geheimen van de dystopische wereld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Veronica Roth
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000334964
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2014
Bestandsgrootte
1777941 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1156

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken