Dog Man en de gekloonde kat (e-Book)

Prijs € 8,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Dav Pilkey

EPUB met digitaal watermerk | April 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Karel, Dog Mans grootste vijand, probeert zichzelf te klonen. Hij is alleen niet blij met het resultaat. Er komt namelijk een kitten uit de kloonmachine gekropen, die Karel steeds maar ‘papa’ blijft noemen. Als de kitten op het politiebureau van de stad belandt, besluit Dog Man voor hem te zorgen. Maar dat is best lastig als je tegelijkertijd de stad moet beschermen tegen Flippie de kwaadaardige vis! Een spannend boek vol vrolijke tekeningen, bizarre grappen en geweldige nieuwe personages. Met achterin weer leuke tekentips, waarmee je met gemak allerlei Dog Man-figuren natekent. Geschreven en getekend door Dav Pilkey en vertaald door Tjibbe Veldkamp.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dav Pilkey
Uitgever
Condor
ISBN
9789492899798
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
358533632 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
260

Beschrijving

Karel, Dog Mans grootste vijand, probeert zichzelf te klonen. Hij is alleen niet blij met het resultaat. Er komt namelijk een kitten uit de kloonmachine gekropen, die Karel steeds maar ‘papa’ blijft noemen.
Als de kitten op het politiebureau van de stad belandt, besluit Dog Man voor hem te zorgen. Maar dat is best lastig als je tegelijkertijd de stad moet beschermen tegen Flippie de kwaadaardige vis!
Een spannend boek vol vrolijke tekeningen, bizarre grappen en geweldige nieuwe personages. Met achterin weer leuke tekentips, waarmee je met gemak allerlei Dog Man-figuren natekent. Geschreven en getekend door Dav Pilkey en vertaald door Tjibbe Veldkamp.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dav Pilkey
Uitgever
Condor
ISBN
9789492899798
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
358533632 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
260

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken