Dolfijnenkind 6 Red de dolfijnen!

Prijs € 19,95

Levertijd: 1-2 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Patrick Lagrou

Hardback | Juli 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In een Japans havenstadje is een Amerikaanse fotograaf getuige van een vreselijk schouwspel. Als hij de beelden aan de rest van de wereld wil tonen, wordt hem dat uit alle macht verhinderd. Gelukkig kan de man rekenen op de hulp van dolfijnenspecialist Ben Jansen en zijn zoon Marijn. Marijn en zijn vader reizen naar de andere kant van de wereld om de fotograaf bij te staan in zijn strijd tegen de dolfijnenjacht. Maar het wordt hun niet gemakkelijk gemaakt. Ze moeten een middel vinden om een einde te maken aan die afschuwelijke daden. En elk van hen heeft een andere tactiek. Maar wie zal in zijn opzet slagen? Een beklijvend verhaal over dolfijnen dat akelig dicht bij de realiteit staat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Patrick Lagrou
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044809633
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

In een Japans havenstadje is een Amerikaanse fotograaf getuige van een vreselijk schouwspel. Als hij de beelden aan de rest van de wereld wil tonen, wordt hem dat uit alle macht verhinderd. Gelukkig kan de man rekenen op de hulp van dolfijnenspecialist Ben Jansen en zijn zoon Marijn.
Marijn en zijn vader reizen naar de andere kant van de wereld om de fotograaf bij te staan in zijn strijd tegen de dolfijnenjacht. Maar het wordt hun niet gemakkelijk gemaakt. Ze moeten een middel vinden om een einde te maken aan die afschuwelijke daden. En elk van hen heeft een andere tactiek. Maar wie zal in zijn opzet slagen?
Een beklijvend verhaal over dolfijnen dat akelig dicht bij de realiteit staat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Patrick Lagrou
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044809633
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken