Drakenwinkel

Prijs € 16,50

Uitverkocht

Mo Hopman, Ruud Bos, Kaya Hopman

Hardback | Februari 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Drakenwinkel is een OUDERVRIENDELIJK kinderboek van schrijver / zanger Mo Hopman, rijk geïllustreerd en voorzien van een cd, waarop de teksten in het boek als liedjes te horen zijn. De humor in de teksten wordt nog eens versterkt door de illustraties van Emiel Stevenhagen. Zijn unieke manier van tekenen sluit naadloos aan bij de verrassende wendingen in de teksten. Een bijzondere combinatie.De muziek op de cd bij dit boek - gearrangeerd en gespeeld door Clous van Mechelen - is ronduit feestelijk en werkt aanstekelijk. Er kan worden meegezongen met Mo, maar de cd bevat ook de liedjes met uitsluitend het orkest, waardoor een ieder - kind en volwassene - de kans krijgt zelf artiest te zijn.De cd bevat de door Mo gezongen liedjes, maar ook de instrumentale versie van elk van de liedjes. Dit boek is gericht op kinderen van 6 tot 12 jaar. De ervaring met Drakenwinkel in onder meer het onderwijs leert echter, dat ook jongere en oudere kinderen de teksten en de muziek weten te waarderen, om van de volwassenen maar niet te spreken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mo Hopman, Ruud Bos, Kaya Hopman
Uitgever
Mo Hopman, Arbeidsdeskundig bureau
ISBN
9789078856191
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
24

Beschrijving

Drakenwinkel is een OUDERVRIENDELIJK kinderboek van schrijver / zanger Mo Hopman, rijk geïllustreerd en voorzien van een cd, waarop de teksten in het boek als liedjes te horen zijn.
De humor in de teksten wordt nog eens versterkt door de illustraties van Emiel Stevenhagen. Zijn unieke manier van tekenen sluit naadloos aan bij de verrassende wendingen in de teksten. Een bijzondere combinatie.

De muziek op de cd bij dit boek - gearrangeerd en gespeeld door Clous van Mechelen - is ronduit feestelijk en werkt aanstekelijk. Er kan worden meegezongen met Mo, maar de cd bevat ook de liedjes met uitsluitend het orkest, waardoor een ieder - kind en volwassene - de kans krijgt zelf artiest te zijn.

De cd bevat de door Mo gezongen liedjes, maar ook de instrumentale versie van elk van de liedjes.
Dit boek is gericht op kinderen van 6 tot 12 jaar. De ervaring met Drakenwinkel in onder meer het onderwijs leert echter, dat ook jongere en oudere kinderen de teksten en de muziek weten te waarderen, om van de volwassenen maar niet te spreken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mo Hopman, Ruud Bos, Kaya Hopman
Uitgever
Mo Hopman, Arbeidsdeskundig bureau
ISBN
9789078856191
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
24

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken