Droomavonturen + CD

relax en beweeg mee met 7 avontuurlijke verhalen voor ontspanning en slapengaan

Prijs € 19,95

Uitverkocht

R. Weel, Helen Purperhart

Hardback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Droomavonturen' biedt net als de andere boeken van Rosalinda Weel zeven meditatieve kinderverhalen, voor ontspanning of om heerlijk fantaserend in slaap te vallen. De verhalen beginnen net als een gewoon voorleesverhaal, maar op een gegeven moment wordt het kind uitgenodigd mee te doen. Door de ogen te sluiten en zich te identificeren met de hoofdpersoon van het verhaal, duikt het kind zelf in het avontuur. Elk verhaal heeft een thema en eindigt met een speciale uitspraak, een positieve affirmatie. Na ieder verhaal zijn steeds vijf yoga-avonturen voor kinderen beschreven, die te maken hebben met het thema van het verhaal. De avonturen zijn met duidelijke instructieve illustraties afgedrukt op een spread met een uitklappagina, zodat je de avonturen in één keer overziet en voor je op de grond kunt leggen. Deze yoga-avonturen zijn ontwikkeld door Helen Purperhart, dé kinderyogaspecialist in Nederland en België. Na afloop van de yoga-avonturen biedt het boek nog een droommeditatie, voor ontspanning. In het boek zitten twee cd's met de verhalen, de yoga-avonturen en de droommeditatie, begeleid door ontspannende muziek, waardoor kinderen er ook zelfstandig naar kunnen luisteren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R. Weel, Helen Purperhart
Uitgever
Puur
ISBN
9789020638028
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
73

Beschrijving

'Droomavonturen' biedt net als de andere boeken van Rosalinda Weel zeven meditatieve kinderverhalen, voor ontspanning of om heerlijk fantaserend in slaap te vallen. De verhalen beginnen net als een gewoon voorleesverhaal, maar op een gegeven moment wordt het kind uitgenodigd mee te doen. Door de ogen te sluiten en zich te identificeren met de hoofdpersoon van het verhaal, duikt het kind zelf in het avontuur. Elk verhaal heeft een thema en eindigt met een speciale uitspraak, een positieve affirmatie.
Na ieder verhaal zijn steeds vijf yoga-avonturen voor kinderen beschreven, die te maken hebben met het thema van het verhaal. De avonturen zijn met duidelijke instructieve illustraties afgedrukt op een spread met een uitklappagina, zodat je de avonturen in één keer overziet en voor je op de grond kunt leggen.
Deze yoga-avonturen zijn ontwikkeld door Helen Purperhart, dé kinderyogaspecialist in Nederland en België.
Na afloop van de yoga-avonturen biedt het boek nog een droommeditatie, voor ontspanning.
In het boek zitten twee cd's met de verhalen, de yoga-avonturen en de droommeditatie, begeleid door ontspannende muziek, waardoor kinderen er ook zelfstandig naar kunnen luisteren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R. Weel, Helen Purperhart
Uitgever
Puur
ISBN
9789020638028
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
73

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken