Dunya & Desie groeten uit Marokko

2 CD Luisterboek

Prijs € 7,95

Uitverkocht

R. Albertingk Thijm

Luisterboek | Augustus 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dunya en Desie luisterboek Dunya & Desie in Marokko is een avontuurlijke en komische feelgood bioscoopfilm naar de succesvolle televisieserie DUNYA & DESIE. Dunya & Desie zijn twee hartsvriendinnen uit Amsterdam Noord. Dunya is Marokkaans, opgegroeid met Ramadan, imams en Mekka. Desie is zo Hollands als kaas en tulpen. De vriendinnen zijn inmiddels 18: tijd voor het echte leven. Op haar verjaardag hoort Dunya van haar ouders dat ze wordt uitgehuwelijkt aan een Marokkaanse neef. Tijdens de zomervakantie gaan ze naar Marokko om kennis met hem te maken. Daar heeft ze weinig trek in. Desie raakt zwanger van haar rijschoolleraar, die haar in de steek laat. Ze besluit op zoek te gaan naar haar biologische vader, die in Marokko blijkt te wonen. Onaangekondigd meldt ze zich in Marokko bij Dunyaís familie, die niet zitten te wachten op bezoek van deze blonde Amsterdamse Dunya besluit dat Desie in Marokko niet alleen op zoek kan gaan naar haar vader en ontsnapt aan haar trouwplannensmedende familie. Al snel blijkt dat Marokko geen Amsterdam Noord is. Dunya en Desie komen voor een aantal belangrijke keuzes te staan... Is hun vriendschap overal tegen bestand? 2 CD's , luisterduur ruim 2 uur

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R. Albertingk Thijm
Uitgever
First Monkey
ISBN
9789087540173
Bindwijze
Luisterboek
Publicatiedatum
Augustus 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dunya en Desie luisterboek

Dunya & Desie in Marokko is een avontuurlijke en komische feelgood bioscoopfilm naar de succesvolle televisieserie DUNYA & DESIE. Dunya & Desie zijn twee hartsvriendinnen uit Amsterdam Noord. Dunya is Marokkaans, opgegroeid met Ramadan, imams en Mekka. Desie is zo Hollands als kaas en tulpen.
De vriendinnen zijn inmiddels 18: tijd voor het echte leven. Op haar verjaardag hoort Dunya van haar ouders dat ze wordt uitgehuwelijkt aan een Marokkaanse neef. Tijdens de zomervakantie gaan ze naar Marokko om kennis met hem te maken. Daar heeft ze weinig trek in. Desie raakt zwanger van haar rijschoolleraar, die haar in de steek laat. Ze besluit op zoek te gaan naar haar biologische vader, die in Marokko blijkt te wonen. Onaangekondigd meldt ze zich in Marokko bij Dunyaís familie, die niet zitten te wachten op bezoek van deze blonde Amsterdamse Dunya besluit dat Desie in Marokko niet alleen op zoek kan gaan naar haar vader en ontsnapt aan haar trouwplannensmedende familie.
Al snel blijkt dat Marokko geen Amsterdam Noord is. Dunya en Desie komen voor een aantal belangrijke keuzes te staan... Is hun vriendschap overal tegen bestand?

2 CD's ,
luisterduur ruim 2 uur

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R. Albertingk Thijm
Uitgever
First Monkey
ISBN
9789087540173
Bindwijze
Luisterboek
Publicatiedatum
Augustus 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken