Een fantastische verjaardag

Prijs € 12,25

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Nanda Roep

Hardback | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In dit feestelijke Plaza Patatta-boek wordt Lotte maarliefst 10 jaar. Dat wordt natuurlijk uitbundig gevierd in dit vrolijke gezin! Als de kinderen het bos in zijn gegaan voor de opdrachtjes van de speurtocht, loopt het echter allemaal anders dan gedacht...Plaza Patatta is voor iedereen. De verhalen zijn grappig en spannend, en niet al te dik. Daardoor kunnen ook kinderen die moeizaam lezen wel een deeltje doorkomen. Degenen die het goed en gemakkelijk kunnen, lezer Plaza Patatta als een vrolijke stripboekenserie. Door de vele gratis extra's op de website, komen kinderen van alle niveaus samen. Er is lezen, muziek, knutselen en koken. Nieuw toegevoegd: wetenschap. Smul mee met Plaza Patatta!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nanda Roep
Uitgever
Nanda, Uitgeverij
ISBN
9789490983277
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
100

Beschrijving

In dit feestelijke Plaza Patatta-boek wordt Lotte maarliefst 10 jaar. Dat wordt natuurlijk uitbundig gevierd in dit vrolijke gezin! Als de kinderen het bos in zijn gegaan voor de opdrachtjes van de speurtocht, loopt het echter allemaal anders dan gedacht...

Plaza Patatta is voor iedereen. De verhalen zijn grappig en spannend, en niet al te dik. Daardoor kunnen ook kinderen die moeizaam lezen wel een deeltje doorkomen. Degenen die het goed en gemakkelijk kunnen, lezer Plaza Patatta als een vrolijke stripboekenserie.

Door de vele gratis extra's op de website, komen kinderen van alle niveaus samen. Er is lezen, muziek, knutselen en koken. Nieuw toegevoegd: wetenschap. Smul mee met Plaza Patatta!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nanda Roep
Uitgever
Nanda, Uitgeverij
ISBN
9789490983277
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
100

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken