Een goed jaar voor de rozen

Prijs € 18,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

B. Crom

Paperback | Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De afgelopen jaren verschenen bij De Harmonie bijzondere jeugdthrillers van onder andere Kevin Brooks, Robert Wolfe en Joshua Mowll. Dit najaar wordt daar het originele debuut van Ben Crom aan toegevoegd. Als Nihat Dag een kuil in zijn tuin graaft, vindt hij een oude koffer met dansschoenen. Samen met zijn klasgenootje Reenie Geuze besluit hij het mysterie van deze merkwaardige vondst te ontrafelen. Daarmee begeven Nihat en Reenie zich op een ontdekkingsreis langs allerlei dramatische gebeurtenissen die zich in de Tweede Wereldoorlog rondom de schoenen hebben afgespeeld. Maar ook voeren de schoenen hen mee op een avontuur vol vragen over hun eigen leven, waarop ze geen pasklare antwoorden kunnen geven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
B. Crom
Uitgever
Harmonie, Uitgeverij De
ISBN
9789061698098
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
483

Beschrijving

De afgelopen jaren verschenen bij De Harmonie bijzondere jeugdthrillers van onder andere Kevin Brooks, Robert Wolfe en Joshua Mowll. Dit najaar wordt daar het originele debuut van Ben Crom aan toegevoegd.

Als Nihat Dag een kuil in zijn tuin graaft, vindt hij een oude koffer met dansschoenen. Samen met zijn klasgenootje Reenie Geuze besluit hij het mysterie van deze merkwaardige vondst te ontrafelen.
Daarmee begeven Nihat en Reenie zich op een ontdekkingsreis langs allerlei dramatische gebeurtenissen die zich in de Tweede Wereldoorlog rondom de schoenen hebben afgespeeld. Maar ook voeren de schoenen hen mee op een avontuur vol vragen over hun eigen leven, waarop ze geen pasklare antwoorden kunnen geven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
B. Crom
Uitgever
Harmonie, Uitgeverij De
ISBN
9789061698098
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
483

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken