Een heel jaar lang

Prijs € 21,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Guy Daniëls

Hardback | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Heb jij ook zin om een heel jaar lang leuke dingen te doen? In de lente buiten spelen zonder jas en kijken hoe alles bloeit en groeit. Overal kleine diertjes. Eindelijk op reis in de zomer. Zwemmen in de zee en spelen op het strand. In de herfst door gevallen bladeren lopen en in modderige plassen springen. En als de winter komt lekker ingeduffeld in de sneeuw spelen: sleeën, schaatsen en een sneeuwman maken. Dit boek staat boordevol spelletjes, rijmpjes, liedjes, verhaaltjes, kijkplaten, knutselideeën en andere tips om je een heel jaar lang mee te amuseren. Veel plezier! Een heel jaar lang is een boek waar je het hele jaar van kunt genieten. Guy Daniëls zorgde voor het fantastische, uitgebreide lees-, speel- en doemateriaal, waardoor je je geen moment verveelt. Dominique Mertens maakte de prachtige, gedetailleerde illustraties die van het boek een oneindig kijkfeest maken. Leesplezier voor het hele gezin en de hele klas. Vanaf 4 jaar.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Guy Daniëls
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044811254
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Heb jij ook zin om een heel jaar lang leuke dingen te doen? In de lente buiten spelen zonder jas en kijken hoe alles bloeit en groeit. Overal kleine diertjes. Eindelijk op reis in de zomer. Zwemmen in de zee en spelen op het strand. In de herfst door gevallen bladeren lopen en in modderige plassen springen. En als de winter komt lekker ingeduffeld in de sneeuw spelen: sleeën, schaatsen en een sneeuwman maken. Dit boek staat boordevol spelletjes, rijmpjes, liedjes, verhaaltjes, kijkplaten, knutselideeën en andere tips om je een heel jaar lang mee te amuseren. Veel plezier!
Een heel jaar lang is een boek waar je het hele jaar van kunt genieten. Guy Daniëls zorgde voor het fantastische, uitgebreide lees-, speel- en doemateriaal, waardoor je je geen moment verveelt. Dominique Mertens maakte de prachtige, gedetailleerde illustraties die van het boek een oneindig kijkfeest maken. Leesplezier voor het hele gezin en de hele klas. Vanaf 4 jaar.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Guy Daniëls
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044811254
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken