Een hondenleven (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

David Cirici

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mos heeft een fijn leven bij zijn baasjes Janinka en Mirek. Maar dan breekt de oorlog uit, en het huis waar Mos woont wordt platgebombardeerd. Hij zoekt zijn toevlucht tot een oude treinwagon waar al een paar andere honden wonen. Samen proberen ze eten te vinden, en ze komen op de vreemdste plaatsen. Nooit geeft Mos de hoop op dat hij zijn baasjes weer terug zal vinden. De oorlog is al voorbij als hij op een dag een bekende geur ruikt… Een prachtig verhaal voor liefhebbers van Alleen op de wereld of Oorlogspaard. Dit boek heeft alles in zich om een klassieker te worden! Een hondenleven werd internationaal al vier maal bekroond en vertaald in elf talen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
David Cirici
Uitgever
Ploegsma
ISBN
9789021677965
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2018
Bestandsgrootte
1223857 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Beschrijving

Mos heeft een fijn leven bij zijn baasjes Janinka en Mirek. Maar dan breekt de oorlog uit, en het huis waar Mos woont wordt platgebombardeerd. Hij zoekt zijn toevlucht tot een oude treinwagon waar al een paar andere honden wonen. Samen proberen ze eten te vinden, en ze komen op de vreemdste plaatsen. Nooit geeft Mos de hoop op dat hij zijn baasjes weer terug zal vinden. De oorlog is al voorbij als hij op een dag een bekende geur ruikt…
Een prachtig verhaal voor liefhebbers van Alleen op de wereld of Oorlogspaard. Dit boek heeft alles in zich om een klassieker te worden! Een hondenleven werd internationaal al vier maal bekroond en vertaald in elf talen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
David Cirici
Uitgever
Ploegsma
ISBN
9789021677965
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2018
Bestandsgrootte
1223857 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken