Een stuk voor mama en een stuk voor papa

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Stefan Boonen, Luus Willems

Hardback | September 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De ouders van Lander zijn pas uit elkaar. Lander gaat voor de eerste keer een weekend naar papa’s nieuwe flat. Mama vindt het erg moeilijk om hem te laten gaan. Ze wuift en gaat dan snel terug naar binnen. Alles is zo anders bij papa… zo nieuw en vreemd. Lander moet bijna huilen. Papa doet wel z’n best om het gezellig te maken: hij heeft een nieuw bed gekocht, en ze gaan samen roeien op de vijver. Dat wil Lander aan mama vertellen. Maar wil mama wel luisteren naar wat hij bij papa heeft beleefd? De Bij De Hand-reeks is een reeks boeiende verhalen met een informatief toemaatje en nuttige tips voor ouders en opvoeders. Dit boek gaat over een jongen wiens ouders nog maar net gescheiden zijn. Het is daarom geschikt om een aantal gevoelens en situaties die samenhangen met een echtscheiding te bespreken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Stefan Boonen, Luus Willems
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044811131
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

De ouders van Lander zijn pas uit elkaar. Lander gaat voor de eerste keer een weekend naar papa’s nieuwe flat. Mama vindt het erg moeilijk om hem te laten gaan. Ze wuift en gaat dan snel terug naar binnen. Alles is zo anders bij papa… zo nieuw en vreemd. Lander moet bijna huilen. Papa doet wel z’n best om het gezellig te maken: hij heeft een nieuw bed gekocht, en ze gaan samen roeien op de vijver. Dat wil Lander aan mama vertellen. Maar wil mama wel luisteren naar wat hij bij papa heeft beleefd?

De Bij De Hand-reeks is een reeks boeiende verhalen met een informatief toemaatje en nuttige tips voor ouders en opvoeders. Dit boek gaat over een jongen wiens ouders nog maar net gescheiden zijn. Het is daarom geschikt om een aantal gevoelens en situaties die samenhangen met een echtscheiding te bespreken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Stefan Boonen, Luus Willems
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044811131
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken