Een vriendin om in te bijten

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Franziska Gehm

Hardback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een vriendin hebben ze nodig, zo snel mogelijk! Anders gaan Daka en Silvania net zo lief meteen terug naar Transsilvanië. Daar kunnen ze tenminste gewoon door de buurt vliegen en ’s nachts naar school gaan. In de stad waar ze net naartoe verhuisd zijn, is alles zo ingewikkeld. Op elke hoek ligt het gevaar op de loer: kan iemand hen bijvoorbeeld éven uitleggen hoe zo’n roltrap werkt, en hoe je ervoor zorgt dat een tram stopt bij jouw halte?! De eerste schooldag is meteen een ramp, maar gelukkig is daar Helene - misschien wordt zij hun eerste vriendin in de gewone-mensen-wereld? Succesvolle serie over twee half-vampierzusjes: de meisjes hebben een vampiervader en een ‘gewone’ moeder. Het gezin gaat voor het eerst tussen gewone mensen wonen, een integratie die gepaard gaat met hilarische taferelen. ‘Bevat enorm hilarische passages!’ Literature.de

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Franziska Gehm
Uitgever
Uitgeversmaatschappij Holland B.V.
ISBN
9789025111243
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
156

Beschrijving

Een vriendin hebben ze nodig, zo snel mogelijk! Anders gaan
Daka en Silvania net zo lief meteen terug naar Transsilvanië. Daar kunnen ze tenminste gewoon door de buurt vliegen en ’s nachts naar school gaan. In de stad waar ze net naartoe verhuisd zijn, is alles zo ingewikkeld. Op elke hoek ligt het gevaar op de loer: kan iemand hen bijvoorbeeld éven uitleggen hoe zo’n roltrap werkt, en hoe je ervoor zorgt dat een tram stopt bij jouw halte?! De eerste schooldag is meteen een ramp, maar gelukkig is daar Helene - misschien wordt zij hun eerste vriendin in de gewone-mensen-wereld?

Succesvolle serie over twee half-vampierzusjes: de meisjes hebben een vampiervader en een ‘gewone’ moeder. Het gezin gaat voor het eerst tussen gewone mensen wonen, een integratie die gepaard gaat met hilarische taferelen.

‘Bevat enorm hilarische passages!’
Literature.de

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Franziska Gehm
Uitgever
Uitgeversmaatschappij Holland B.V.
ISBN
9789025111243
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
156

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken