Eend voor eend (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Guus Kuijer

EPUB met digitaal watermerk | April 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Jaap is een woerd, een mannetjeseend. Hij is verliefd op Gerdien. Maar Gerdien vindt Jaap maar een saaie tamme eend, zij droomt van verre tochten en avontuurlijke stoere woerden. Toch wordt het wat tussen die twee en ze krijgen zelfs dertien jonge eendjes. Ook Jaaps zoon Kareltje, heeft het moeilijk met de liefde. Hij houdt van een andere woerd en die wil niets van Jaap weten. Eenden hebben veel problemen: jagers, ratten, roofvogels en eieren die niet uitkomen. Maar de liefde speelt de hoofdrol in hun leven. Daarom is er zoveel liefdesverdriet, maar vooral ook plezier! Want eenden zijn doorzetters, ze gaan altijd door met eten, broeden, vliegen, spelen en vrijen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Guus Kuijer
Uitgever
Querido
ISBN
9789045117072
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2014
Bestandsgrootte
10023833 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
99

Beschrijving

Jaap is een woerd, een mannetjeseend. Hij is verliefd op Gerdien. Maar Gerdien vindt Jaap maar een saaie tamme eend, zij droomt van verre tochten en avontuurlijke stoere woerden. Toch wordt het wat tussen die twee en ze krijgen zelfs dertien jonge eendjes.

Ook Jaaps zoon Kareltje, heeft het moeilijk met de liefde. Hij houdt van een andere woerd en die wil niets van Jaap weten. Eenden hebben veel problemen: jagers, ratten, roofvogels en eieren die niet uitkomen. Maar de liefde speelt de hoofdrol in hun leven. Daarom is er zoveel liefdesverdriet, maar vooral ook plezier! Want eenden zijn doorzetters, ze gaan altijd door met eten, broeden, vliegen, spelen en vrijen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Guus Kuijer
Uitgever
Querido
ISBN
9789045117072
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2014
Bestandsgrootte
10023833 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
99

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken