Emiel

Prijs € 11,95

Uitverkocht

Brigitte Minne

Hardback | Maart 2001 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Martijn leidt een oersaai leventje. Zijn ouders hechten veel belang aan orde, netheid, gezonde voeding en routine. Op een dag veranderen ze. Ze kopen een oud, vervallen huis en laten hun kinderen zelf kiezen wat ze eten. Op een nacht maakt Martijn kennis met Emiel, een spook van bijna vijfhonderd jaar oud. Emiel weet dat hij niet lang meer op aarde zal zijn en wil nog even van het leven genieten. Hij zou dat liefst doen zoals een mens dat doet. Martijn slaagt erin Emiel voor iedereen verborgen te houden, behalve voor zijn allerbeste vriend Kasper. Ze beleven heerlijke dagen samen. Maar weldra breekt het uur van het afscheid aan. Een vlot, grappig en ook ontroerend boek over vriendschap tussen een jongen en een spook. Gebaseerd op personages uit het tijdschrift Knuffel. Met leuke tekeningen van Anne Westerduin.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Brigitte Minne
Uitgever
Eenhoorn, Uitgeverij De
ISBN
9789058380760
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2001
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Martijn leidt een oersaai leventje. Zijn ouders hechten veel belang aan orde, netheid, gezonde voeding en routine. Op een dag veranderen ze. Ze kopen een oud, vervallen huis en laten hun kinderen zelf kiezen wat ze eten. Op een nacht maakt Martijn kennis met Emiel, een spook van bijna vijfhonderd jaar oud. Emiel weet dat hij niet lang meer op aarde zal zijn en wil nog even van het leven genieten. Hij zou dat liefst doen zoals een mens dat doet. Martijn slaagt erin Emiel voor iedereen verborgen te houden, behalve voor zijn allerbeste vriend Kasper. Ze beleven heerlijke dagen samen. Maar weldra breekt het uur van het afscheid aan.

Een vlot, grappig en ook ontroerend boek over vriendschap tussen een jongen en een spook. Gebaseerd op personages uit het tijdschrift Knuffel. Met leuke tekeningen van Anne Westerduin.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Brigitte Minne
Uitgever
Eenhoorn, Uitgeverij De
ISBN
9789058380760
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2001
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken