Encyclopedie van de fantasie

Prijs € 17,95

Uitverkocht

J. Allen

Hardback | Oktober 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De encyclopedie van de fantasie neemt je mee door het betoverende rijk van folkore en fantasie. Maak kennis met mythische creaturen, bizarre beesten en ondeugende mensjes, met griezelige geesten en bloeddorstige vampiers. Ontdek hoe oude magische verhalen deze karakters in leven hebben gehouden in verbeelding van mensen uit de hele wereld, en hoe mysterie en bijgeloof er nog altijd mee zijn vergeven. In dit boek vindt u uitgebreide informatie over: Elfen en feeën, Gremlins, Kabouters, Elementaire en natuurgeesten, Nimfen, Woud- en Bosgeesten, Gevarlijke watergeesten, Mysterieuze dieren, Aapmensen van de bergen, Fabelachtige creaturen, Draken, De Eenhoorn, Fantasiepaarden, Reuzevogels, Vervaarlijke ondieren, Hydra en de Naga', Hoeders van andere werelden, Mythische wezens, Reuzen te land, Ogers en trollen, Zeebewoners, Meerminnen, Heksen en wijze vrouwen, Beroemde heksen en tovenaressen, Tovernaars en magiërs, Duivelskunstenaars en dodenbezweerders, Amuletten, talismannen en charms, Weerwolven, Vampiers, Skeletten, Mummiesm Zombies en Golems, Spoken en geetsen, Djinns of genieën, Duivels en boze geesten, Spookschepen en griezelbeesten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J. Allen
Uitgever
Bakermat
ISBN
9789054615859
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

De encyclopedie van de fantasie neemt je mee door het betoverende rijk van folkore en fantasie. Maak kennis met mythische creaturen, bizarre beesten en ondeugende mensjes, met griezelige geesten en bloeddorstige vampiers.
Ontdek hoe oude magische verhalen deze karakters in leven hebben gehouden in verbeelding van mensen uit de hele wereld, en hoe mysterie en bijgeloof er nog altijd mee zijn vergeven.
In dit boek vindt u uitgebreide informatie over:
Elfen en feeën, Gremlins, Kabouters, Elementaire en natuurgeesten, Nimfen, Woud- en Bosgeesten, Gevarlijke watergeesten, Mysterieuze dieren, Aapmensen van de bergen, Fabelachtige creaturen, Draken, De Eenhoorn, Fantasiepaarden, Reuzevogels, Vervaarlijke ondieren, Hydra en de Naga', Hoeders van andere werelden, Mythische wezens, Reuzen te land, Ogers en trollen, Zeebewoners, Meerminnen, Heksen en wijze vrouwen, Beroemde heksen en tovenaressen, Tovernaars en magiërs, Duivelskunstenaars en dodenbezweerders, Amuletten, talismannen en charms, Weerwolven, Vampiers, Skeletten, Mummiesm Zombies en Golems, Spoken en geetsen, Djinns of genieën, Duivels en boze geesten, Spookschepen en griezelbeesten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J. Allen
Uitgever
Bakermat
ISBN
9789054615859
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken